benimmdunyamm Kızlar normalde ben sagmiyorum ama iki 3 gündür emzirirken diğer gogusumun aktığını fark ettim sagmali miyim aslında bebeğimde sık emen bir Bebek ama bilemedim yinede sagmalimiyim
mysweetbabyy benimmdunyamm mochi diye birsey var canım emzirirken diğer göğsüne tak sütun boşa gitmesin
momstwogirl benimmdunyamm evet hem sağma hem emzirme yapıyorum ayrıyetten avent göğüs kalkanı kullanıyorum 10 cc ye kadar topluyormuş sütü doktorum önerdi
benimmdunyamm mysweetbabyy evet bendede mochi var baya güzel sağdı şimdi sagdiktan sonra buz dolabina mi koyuyorsunuz bende süt poşeti yok buz dolabının üstüne koysam 1 saat sonra falann icirsem
mysweetbabyy benimmdunyamm olur cnm 1 saat sonra icirceksen dolaba hic koyma bile dışarıda 3 saat dolabın normal bölümünde 3 gün buzlukta 3 ay durabilir
momstwogirl benimmdunyamm evet normal canım ilk emzirmeye başladığında tak diğer göğsündekileri akmadan toplasın benimde sağ göğsüm sağmadan açılmıyor sağıyorum sürekli birde tazyikli geldiği için ilk çok zor oluyor bebek emerken genzine kaçıyor. Sağ göğsümü tam boşaltmam gerektiği için kullanıyorum yoksa akmıyor mastit oluyorum