miyase1 Shylaa doğum iznine ayrilirken nasil bir yol izlemeliyiz doğum izni ucretini almak icin ekstra yapmamiz gereken bir sey var mi?
Zcicek Papatya000 bebitom daha doğmadığı için henüz bı öneride bulunamiyorum , inşallah mamaya ihtiyaç duymayız 😁
aysethem12 Papatya000 canım biz hem hipp hem sma öneriyoruz ama hipp 10 bebekten 7 i beğenirsen sma yi 10 bebekten 9 u kesin seviyor ve doktorumuz da sma öneriyor.
Papatyapkr incitanesi_ Yok doğduktan bir hafta sonra vefat etti. Kovit sebep denildi. Rabbim herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin 🤲🏻
Mervecenik @"Denizfara bende yoğun bakım hemşiresiyim 🤗 mesleğim güzel ama yorucu doğum izni arkasından ücretsiz izinle bende 1 seneyi tamamlayıp sanırım işe devam edicem 🤷♀️
merveaslannn Atanamamış okul öncesi öğretmeniyim Şuan rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yapıyorum 🙂
Smhpolt Din kültürü öğretmeniyim ama atanamadım. Aslında ilk girişim. 2020 mezunuyum. Bu hafta sonu kpss sınavım var. Dua edin lütfen atanırım. 11 haftalık hamileyim. İnşallah bu sene bebeğimin müjdesini aldığım gibi atanma müjdesi alırım. 💐
Bora5832 Smhpolt 12 haftalık hamileyken girmiştim ben de kpssye matematik öğretmeniyim.Bu sene atandım inşaallah darısı sizin başınıza.Bebeğiniz şans getirir inşaallah 🌺
Minnieand Denizfarah anestezi teknikeriyim ilk izinleri kullanıp ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum 🙏🏻
_rabia_151215 Denizfarah öğretmenim doğumdan sonra bütün izinlerini kullanıp daha sonra 1 yaşına kadar ücretsiz izne ayrılacağım en azından bir yaşına kadar kendim bakmak istiyorum oğluma 🐣
Minnieand Flyy Şubat Cikitabanana bir yıl raporu neresi veriyor hastanede çalışıyorum böyle bi imkanımız yok ben bile mecburen ücretsize ayrılacağım 🤔
Flyy Minnieand Ben rapor almayacağım ki doğum iznim 16 hafta bi dönemi kapatıyor sonra yaz tatilim devreye giriyor 🙂
eleanor68 Denizfarah İngilizce Öğretmeniyim ilk 6 ay bebegimleyim sonra eski tempomda olmasada çalışmaya devam 😊