Papatyapkr incitanesi_ Yok doğduktan bir hafta sonra vefat etti. Kovit sebep denildi. Rabbim herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin 🤲🏻
Minalisu Denizfarah İç mimarım bir süre home office çalıştım ama çok zor oldu şu an ev hanımıyım güzel rahat simdi😂
Sddka1996 Denizfarah acil tıp teknisyeniyim. Ama suan diplomami kısa süreliğine uçak yaptım evdeyim . 3. Kez anne oluyorum ekimde kızımı dünyaya getireceğim 2 oğlan dan sonra
dytcaglaustun Diyetisyenim aile şirketimiz estetik kliniğimiz olduğu için şanslıyım ama doğumdan sonra 3-4 ay çalışmayı düşünmüyorum sonra yavaş yavaş başlarım büyük ihtimalle artık hayırlısı😊
123gebe Flyy hocam özeldemisiniz devlettemi okula söylediniz mi hamile olduğunuzu çünkü doğumlarımız yakın ben hala söylemedim özelde öğretmenim
Flyy 123gebe hocam ben devletteyim durumumu bildirdim şimdi 3 güne koydular dersimi sağ olsunlar sonrasında da eylüle kadar yasal iznim var zaten.
123gebe dygefe hocam bende öğretmenim 17. Haftamdayım ama okula hala söylemedim sizce bir problem olur mu sonradan
nrcnfdn TeoMom ben de öğretmenim aralık-ocak gibi doğum olur muhtemelen. ben de bu seneyi kapatmayı düşünüyorum bakalim😊 yanlız esimmemur olduğu için tüm gün çalışıyo . o kadar şanslı değilim ben 😊
TeoMom Denizfarah Tabi yine de sadece öğlene kadar çalışma imkanı ve bir yabancıya değil babasına bırakacak olmak güzel bir şey ama evden çalışanları duydukça insan özeniyor😅
Ecenur0 Denizfarah Eczacı teknisyeniyim ama biraz ara vericem geri dönüş olucak mı bilemiyorum açıkçası 🤦♀️😇
Gizem0709 Ecenur0 bende eczane teknisyeniyim, ücretli izinden sonra dönüp dönmeyeceğim belli değil. O yüzden kesin bir şeyde söyleyemiyorum burdakilere ve doğuma3 ayım kaldı🤷🏼♀️