dilann22 Selma17 yemeklerden sonra sertleşiyor ve karnım çok şişiyor ayakta bile duramıyorum çok mu yiyorum o yüzden mi sizce kızlar?? 22+5 olduk 2505 Eef Eyll06
2505 dilann22 her zaman değil ama bazen yemekten sonra bende çok şişiyorum ve inanılmaz bir ağırlık geliyor softayı toplamadan yatıyorum bi kendime gelene kadar 🤦🏻♀️
Eyll06 dilann22 ben o yuzden olduğunu sanmıyorum kuzum bızım arkadasında cok boyle sertlesmesi oluyodu bebek bı yere toplanıyo sanki karnım sem sert dıyordu erken doğum yaptı gecen hafta 32 haftalık doğurdu enfeksıyon cıktı onda bence bı git hastaneye
Eyll06 dilann22 benım oyle sertleşmem toplanmam olmuyo mesela bende oyle cok hareketlerını hıssetmıyorum karnımın dar olmasına rağmen 🤦🏻♀️
Yasolinnn 2505 bende de akşam yemeklerinden sonra özellikle oluyor çok yemesem bile böle midemle beraber şişiyor üst karnım yatınca rahatlıyorum. Öle bişey mi sizinkide
Eyll06 dilann22 23 haftalık ılk gebelıgım ama boyle okuyorum yok tekme attı falan dıyolar ya ben oyle tekme falan hıssetmıyorum sinek gbı sanki bısey gecıyo hızlıca o kadar onuda coğu zaman hıssetmıyorum bıle
Eyll06 QUEEN088 bu ağlama krızlerı bana da gelıyo ben ağlayıncada eşim sinirleniyo çocugu etkılıceksın dıye o sinirlenincede daha cok ağlamaya başlıyorum bida cocuk yapmıcaz bu son dıyo😂😂😂😂😂😂 oda bu halimden cok sıkıldı😀😀
Selma17 dilann22 benim genelde sırt üstü yatınca sertleşip toplanıyor , yemeği az az sık sık ye, çok yediğinde şişkinlik yapiyor