elizinannesi01 Selam aşkolar. Anne sütünü artırmak İçin tecrübeli annelerimizin önerilerine ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz Please???
Deletedmom_10 elizinannesi01 Bol su Tahin pekmez , hurma , hoşaf ya da komposto Burçak bisküvi ( mutlaka deneyin ) Tahinlı kurabiye Bulgur pilavı yanına Dereotlu bol yeşil salata yapın kıyafetınız ıslanabilir sütten dikkat 😅 Sıvı olan herşey
Melikeex elizinannesi01 galactago neo damla Tahin helvası Bulgur Yesıl mercimek Incır Sutlu tatlılar Yulaf
Whitewomen elizinannesi01 Uyku bol su dinlenme ve sütün kalitesini artırmak için de protein den zengin beslenmek et balık tavuk yumurta peynir vs hem bebeğe de kilo aldiriyo gelişimini destekliyor.
HilalEyce elizinannesi01 Sezeryan doğum yaptım ilk iki gün bir yemek kaşığı ancak gelmişti. Bu dediklerimi yedikten sonra üçüncü gün yarım çay bardağını buluyordu her üç saatte bir sağım yaptığımda
Melikeex elizinannesi01 bılmıyorum canım ben eczaneden aldım 165 liraydı fiyatı ilk gunden ise yaradı bende cok azalmıs tı sutum 2 damla gelıyodu dahası yoktu sımdı hergun 15 damla suya katıp ıcıyorum masallah tasıyo gogus pedı bile yetısmıyo sen dusun bıde tahin helvasınıda hergun tuketıyorum az da olsa yıyorum
momstwogirl elizinannesi01 bestlak içiyorum Dereotlu yoğurt yiyorum kahvaltıda Öğle ara olarak yulaflı nesfit tüketiyorum Protein ağırlıklı besleniyorum Hem kilo verdim hemde süt yapıyor. Onun dışında rezene tüketiyorum. Humana içiyorum Hurma yiyorum Dut kurusu kaynatıp içiyorum.
Melikeex elizinannesi01 rıca ederim canım ınsallah sende faydasını gorursun bol bol sut olsun bebısıne ❤️
elizinannesi01 Caaaanımmm anneler hepinize çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Hep var olun 🙏🏼❤️
Emily37 elizinannesi01 bol su ve yeşil sebzeler ben çok faydasını gördüm.Özellikle eşim karadenizli karalahana yemeği yapardı kayınvalidem inanılmaz süt olurdu.şimdi gene hamileyim 2 ay sonra doğumum var bolca karalahana istedim
elizinannesi01 Emily37 çok teşekkür ederim. Sağlıkla huzurla Bereketiyle gelsin yavrunuz inşallah 🙏🏼❤️