pixie_baby Selam biz 39 haftalık olduk ama ne açılma ne bişey hiçbiri yok 🙃 siz nasılsınız, doğum tarihleriniz doğum şekliniz belli mi? Sancılarınız nasıl?
Gmzbiri pixie_baby 39+1 şu an için normal doğum gözüküyo ama gelen giden yok. Yarın kontrole gidicem ne durumdayız bakalım🤗birkaç gündür de açık sarı sümüksü akıntı geliyo ne olduğunu anlayamadım🤔
BusraAltiok pixie_baby 39 + 3 şu an normal doğum diye devam ediyoruz beklemeye devam sanci şikayet belirti yok
pixie_baby Ormanmeyvelii kafayı yiycem gram açılma yok dedi, sancıdan duramıyorum artık nasıl olmaz açılma ya
Ormanmeyvelii pixie_baby Sancın varsa açılman olur aslında balım ya. Sancı geldikçe çömel hızlı hızlı yürü ada çayı öneriyorlar
pixie_baby Ormanmeyvelii ada çayını bilmiyordum içeyim hurma faln yiyorum hep valla çıkası yok gibi 🤣 sezaryene doğru gidiyorum galiba sen normal mi bekliyorsun
Ormanmeyvelii pixie_baby Baş geliş oğluşum herşey normal doğum olarak görünüyor Allah korusun bir komplikasyon olmazsa normal istiyorum ben de. Çabuk ayaklanmak onunla ilgilenmek için ama oğlum gelmek istemiyor😂
pixie_baby Ormanmeyvelii benim sancılar 70 üstü çıkıyor nst de ama hanımefendi gelmiyor valla, kaç kilo bebişin 💓
Ormanmeyvelii pixie_baby Aaa cidden mi 70 ile nasıl duruyorsun kız. Benim bir kez 50 e vurmuştu o gün çok fenaydım. Şehir hastanesine gidiyorum canım ben o yüzden kilo boy söylenmiyor ama hep haftasıyla uyumluydu yani ne küçük bi bebek ne de iri bir bebek.
pixie_baby Ormanmeyvelii 50 altı olan yok bende 🫠 valla gelsinler artık yüzünü görmeyi çok istiyorum 🥲
Ormanmeyvelii pixie_baby Doktorun ne diyor peki canım. Normalde 70 falan olunca yatış veriyorlar burda
pixie_baby Ormanmeyvelii valla benimki farklı nst mi acaba hahah 20 küsürde hissetmeye başlıyorum 50de acıyor 70de baya vuruyor ama doktor normal sancıların dedi, düzensiz ama benimkiler