Umran__37 Pelerin dogumu bekliyeceksin canim bazen dogum gerceklesiyo bazen gelmiyo tamamen bebise bagla gelmesi sag salim alirsiniz insallah bende cati muanesinde git kan gelmedi hatta nisanimda gelmedi suyumda sizinti halinde gelmisti herkeste farkli ☺️
Fatma0090 EmineDefneGokce öyle diyorlar ama ben 28+1 de acilleştim gityim hastanede iki kişi catı muaybesi yaptı sonra doğum başlamış dıyıp sevk ettiler baska yere orda da catı muayne ve tahlıl alındı cok şükür suan 31+4 üm ne kanama oldu ne başka bişey
Cerenn61 Umran__37 bu çatı muayenesi 1 kere mi yapılıyor. 37 haftalığm 1 kere yapıldı yine yapılacak mı bilginiz varmı
Pelerin Cerenn61 bence yapmaya gerek yok gerçek doğuma kadar çatı muayenesi yapmayı düşünmüyorum artık
Umran__37 Cerenn61 benim dogumuma kadar yapilmadj suyum geldinde hastaneye yatisim oldugunda cok yapildi azicik aci veriyo ama cokta aci degil oyle ☺️
EmineDefneGokce Fatma0090 herkeste olacak diye bişi yok canım. Ben 39+5 te çatı muayenesi oldum sıfır açıklık sıfır belirti. Saatler sonra nişan geldi doğumum oldu
Mavisperi Pelerin 30+4 erken doğum riskimden hastanede yattim sabaha kadar kaç kere alttan bakıldı bilmiyorum 3 gün kanamam oldu suan kesildi 34 haftaya girdik bir sorun olmadi