Seydaolmez Rapunzelinanasi öyle dedim zaten canım ben hiç üslubumu bozmadım bana bozmak yakışmazdı da kendisini çok fena korku sarmış yanlız saniyede aradı beni yaptığı işin ortaya çıkacağını anlayınca tutuştu resmen üstelik benim yakın arkadaşım avukat kuzenimin eşi polis istesem oturduğum yerden davayı ben açarım ki paramı göndermese açıcaktım da inşallah kimse mağdur olmaz benim burda paylaşmamın amacı da o☺️
Rapunzelinanasi Seydaolmez iyi yapmışsınız umarım almayı düşünenler de postu görür de almazlar 🙏🏻 Böyle şeyleri trendyoldan alabilirsiniz en azından sipariş gelmezse iptal edersiniz direk paranız güvende olur 👍
13-rayne-06 Yaaaa bende sipariş vereli 2.5 ay oldu kargom baya gecikti hep bi bahane uydurdu en son pazartesi görüştüğümde kargoya verildi dedi ama hala mesaj felan gelmedi dolandırıldık mı eşim haklı çıktı 🥺🥺🥺
tuba-berfin 13-rayne-06 kargo anlaşmaları olmadığı icin sadece dağıtıma çıktığı gün tek bir mesaj geliyormuş dağıtıma çıktı diye
13-rayne-06 Seydaolmez valla keyfi bilir benim doğumum yakın mahkemeye gidemem ama eşim onunla çok güzel uğraşır pazartesiye kdar dönüş yapmazsa eğer dilekçe vereceğim
Seydaolmez 13-rayne-06 verir artık bence korkmuştur baya bide bence burayı okuyor çünkü ben ona hiç dolandırıcı demedim mesajda telefonda arayıp direk bana dolandırıcı dediniz dedi burdaki yazdıklarımızı okumuş büyük ihtimalle
13-rayne-06 tuba-berfin canım 21 hazıranda sipariş verdim ben neredeyse 3 ay olucak 3 ayda bi kargo çıkmaz mı
tuba-berfin 13-rayne-06 ben bugün görüştüm o sipariş gecikmeleri sipariş alan sosyal medya danışmanlarının hatasıymış çoğu sipariş bildirilmemiş ve sonra kendisi de doğum yapıp işten ayrılmış diye kendileri sayfayı inceleyip siparişlerle ilgilenmeye başlamışlar
uraz_ve_annesi- tuba-berfin tamamen yalan dolan ben kasımda sipariş verdim mayısta zorla yolladı şikayet edicem diye
Asumane tuba-berfin nedense hiç inandırıcı gelmiyor ve sanırım dolandırıldık o değil eşime de demedim böyle böyle bi durum var nasıl diceğimi de bilmiyorum 🤦♀️🤦♀️
Seydaolmez Asumane eşinize demeden parayı almaya çalışın alamazsın öyle söylersiniz oda yazar ben eşime söylemeden hallettim parayı alınca söyledim
Mylifebebis tuba-berfin bana 1 aydır kargoya veriyoruz diyorlar 3 ay oldu şimdide geçen hafta kargoya verdik dediler kargocular sadece günde 20 siparişi gönderiyormuş sıra bana gelene kadar bekleyecekmişim sözde bu hafta teslim edilecek karfom bakalım
Asumane Seydaolmez yazdım dün gece bende,insanları mağdur ediyorsunuz üstelik sadece benide değil dedim, para iademi istiyorum dedim çok şükür ki bugün attılar paramı geri
Mylifebebis Seydaolmez eşimin alay konusu oldum ikinci bebeğe şimdiden hazırlık mı yapmaya başladın bu siparişin ikinci bebeğe anca yetişir 😂 ve ilk hamileliğim 28 Haziranda sipariş verdim eylüldeyiz artık siz hesap edin. Gerçekten siparişini alan kimse mi yok
Mervebasat Kidscouture sayfasından sipariş veren oldu mu ? Ben sipariş verecektim böyle yorumlar okuyunca acaba orasıda mı öyle diye kafam karıştı.
Seydaolmez Mylifebebis bende daha alanı hiç görmedim ama ücretini atıyolar bende ona şaşırıyorum bunların geçim kaynağı bu olmuş sanırım meslek gibi kullanıyolar instegramı oturdukları yerden paraları kazanıyolar
Asumane Seydaolmez evet beni de engellemiş çok tuhaf halbuki storylerinde de o kadar dikiş kumaş yapıyordu anlamadım neden böyleler