FiruzeAlagoz1207 Yatisim yapıldı Ankara sehir hastanesindeyim 2 saattir suni sanci alıyorum acilmam ilk girişte 2 cmdi şu an ne durumdayım bilmiyorum kızlar dualarınızı bekliyorum bebegimin suyu çok az kalmış bugün dogurtmamiz lazım dedi doktor 😱😰
BusraAltiok FiruzeAlagoz1207 Allah kurtarsın canı sağlıcakla kavuşun agriniz mi vardı vardı yüzden mi gittiniz süreç nasil ilerliyor acilden girince direkt yatış yaptılar mı ben de oraya takılıyım doğumu orada yapacağım
FiruzeAlagoz1207 BusraAltiok canım 40dan sonra 3gunde bir gel diyolar dün 40 oldum bugün de kontrole geldim cuma günü suyum falan normaldi ama bugün azalmış dedi doktor dogurman lazım dedi şu anlık iyiyim sancilarim 100u vuruyor ama dayanılmaz değil
FiruzeAlagoz1207 Ormanmeyvelii iyiyim şu anlık canım 2 saat oldu sancilari düzenlemeye çalışıyorlar suni vererek
BusraAltiok FiruzeAlagoz1207 anladim canim kontrole gelince yatiş vermişler sana su azalması 39 40 dan sonra çok normal bir an önce bebeğe kavuşursunuz inşallah hangi doktora gitmistiniz
FiruzeAlagoz1207 Açıklığım kac saattir 3 cm suniyi saat 6da kestiler beklicez dedi doktorlar bende anlamadım bi saat önce alttan ilaç verdiler bekliyoruz bakalım yemekte yedirmiyolar 😭 Dilek1001 BusraAltiok