Gondere benimmdunyamm sanırım isilik gibi olmuş yedigini ictigini bi gozden gecir canım.. Pire veya sinek ısırığı böyle olmaz. Benim küçük kardeşimde böyle olmuştu doktoru anneme emzirdigi için yediklerine dikkat et demişti ordan biliyorum veya yikandigi vucut sampuanlarida yapar alerjik bi bunyeye sahibiz ailece zaten onu goz önüne alarak soyledi. Nemlendirmeye bak yavrusunu
CananDuru benimmdunyamm alerji olabilir canim yeni dogan alerjisi yada yedigin birseyden sutten gecmis birsey yada giydirdigin kiyafetlerde rahatsız eden birsey olabilir
Elisam123 benimmdunyamm bebekler mıknatıs gibi çekiyor sinekleri valla dikkat edin cibinlikte tutun sizi ısırmaz ona saldırırlar taze kan sinekler de biliyor ağzının tadını
KeremikoBayky benimmdunyamm Öyle düşünme uyuz taşıyan birinin oturduğu bir sandalyeye eve girip çıkan eşin ya da sen birkaç dakika oturup o pantolonla evdeki koltuğa gelip oturduğunuzda o koltuğa yumurta bırakmış olursunuz ve o bebek o koltukta 20 dakika durursa mikrobu alır ama inşallah uyuz değildir. Babamın sağlık problemleri nedeniyle sık sık hastanede vakit geçiriyorum şu an tüm hastanelerde çok fazla uyuz vakası var.
Gondere benimmdunyamm olabilir cocuk doktoruna gösterin isterseniz görünce hemen anliyolar hemen hemen her cocuk yaşıyor yani
Minigin_annesi0 İsilik veya alerjiye benziyor benim bebeğim de böyleydi Dalin kullanıyordum ve banyosunda lif yapıyodum lif çok kızarttığını fark ettim şuan mustela nemlendirici şampuan ve krem kullanıyorum azaldı
Gondere benimmdunyamm alerji bence ya sinek bocek isirigi değil. Yumurta bal ve baharatli yiceklerden uzak durun bi sure . Sudokrem falan varsa cok az miktarda banyodan sonra kullanin bi zarari olmaz bebeginizi rahatlatır
06nurrrr benimmdunyamm ya bir şeye alerji olmuş gibi sanki bide bebeklerin cilttleri hassas ya belki mevsimsel belki başka bir şey alerjik olmuştur bir dr götürün isterseniz
Berelfgun benimmdunyamm alerjş olabilir süt yada süt ürünlerine sütünüzden geçer her yediğiniz benim yepenimde vardı mesela yumurtaya karşı diyet uyguladılar dokyorunuza atın