crazymommy Kızlar daha önce kimyasal gebelik yaşadım o zaman reglimin 26. Gününde aşırı zor gözüken silik bi çizgiyle öğrendim. Bu ay 25. Günüm bugün. Merak ettiğim normal bi gebelikse eğer şuan çıkar mı testte? Geçenki kimyasal olduğu için çok düşük bi değerdi yüzden mi okadar silik çıkmıştı sizce ? Yoksa ikisindede süreç aynı mı ? Reglime 4 gün var dayanamıyorum ama çıkmazsa da boşuna yapmak istemiyorum
EmineDefneGokce crazymommy kaset testle anlaşılmaz malesef . Silik çıktığında benim, resmen çizgi görünmüyordu bile değerim 150 çıktı
2prensesannesiiii crazymommy canım sadece kimyasalda değer 2 ye katlamıyor ben normal gebeliğimi adetime 6 gün kala 10.4 ile öğrendim 2 ye katladı adet gecikmemin 2. Günü 225 falandı ama kimyasal gebelikte adetimin 2. Günü değer 2 ye katlamadığı için 47 olmuştu sonra değer düşüyor sağlıklıysa 2 güne 1 2 ye katlar 🥰 10 sa 20 20yse 40 40 sa 80 böyle böyle gider🥰
Dilossh crazymommy merhaba ben gebeliğimi regle 5 gün kala kaset testte silik çizgiyle öğrendim merak ediyorsanız bir deneyin bence
crazymommy 2prensesannesiiii Ayy tam aradığım cevap çok teşekkür ederim canım demekki değişiyor normal gebelikte daha hızlı artıyor 🥰
eylul1809 Bende reglüme 3 gün kala kaset test ile öğrendim, beta 33.63 çıktı, 2 gün sonra telrar kan testi istedi doktor, 66 yı görelim dedi ve benim çok şükür 71 çıktı 🙏🏻 bence geç döllenme falan değilse belli olabilir
Mer93 Kimyasalda da normal hamileleik gibi görürsünüz ama iki güne kan verdiğinizde ilk başta yükselip sonra düşüşe geçiyor ve sonrasında normal adet kanamasıyla atıyorsunuz bunu kan tahlili yaparak öğrenebilirsiniz