dilinkopsunemi-bisus Hanımlar dün akşamdan beri efsane bir boğaz ağrım var bademciklerim şiş değil geniz akıntım da var ne iyi gelir sizin başınıza geldiyse naptınz nasıl geçti?
MomsofSea dilinkopsunemi-bisus dut pekmezi sabah kalktığın gibi bir kaşık at canım. Hatta mümkünse organik olsun. Kan yapar hem de candır.
sunmomy dilinkopsunemi-bisus bir corba kasıgı limon suyu ic günde bi kaç kez boğazdaki mikropları direkt öldürüyor
[silindi] dilinkopsunemi-bisus gargara andorex yutmamak sartiyla Strepsils Pastil doktorumun onayi ile kullandim tuzlu su gargara ilik sut limon vb seylrrle gecmedi cok inatciydi
dilinkopsunemi-bisus MomsofSea ballı süt ballı su vs denedim banamısın demedi 5.5 aylık hamileyim bitki çayı vs içmeye korktum açıkçası.
MomsofSea dilinkopsunemi-bisus yok olmuyor onlar :( bitki çayı içme lütfen. Dut pekmezi candır. Bol bol ılık bir şeyler içmek iyi gelir. Ben bir de naneli şeker, sakız falan alıyordum. İlerlerse doktora görün mutlaka.
M_glsm dilinkopsunemi-bisus biraz sicak suya 1 kasik bal ve limon suyu sıkıp içiyorum iyi geliyor bana doktorum ilaç da yazdi cok kötü olursa dilinin altina koy diye ‘angin-heel’ ismi ilaçın