BusraAltiok Dibekli benimde rutin kontrol gibiydi alttan bakma olmadi ultrason nst nst baya ugraştirdi 2 defa cektirdim 1 haftanız var daha zamanınız dolmamış dediler pazartesi tekrar çağırdı
Dibekli BusraAltiok siz kaç haftaliktiniz canim aynısını bana da dedi sistem arzasi vardi istediğim doktora muayene olamadım canim sıkıldı
BusraAltiok Ormanmeyvelii neyseki kgsunu söylemişler sıkıntı yaratacak olsa söylerlerdi demekki sıkıntılı bir durum değil bence
Dibekli Ormanmeyvelii bana net kilo söylemedi 3500 üstü dedi geçen hafta 10 gün önce gittiğimde de zaten 3600 du
BusraAltiok Dibekli ben 39 + 6 oldum bugün hadi ya kötü olmuş benimde kendi doktorum yoktu yerinde başkası vardi
annebebek6748 Ormanmeyvelii Ben 39+1 im benimde aciklik bakilmadi ama doktorum haftada 2 gelip nst cektir bebegi kontrol edelim dedi kontroller devam yani. Son haftalar riskli sonucta. Agrin olur suyun gelirse acile hemen git dedi.
Dibekli Ormanmeyvelii ayy hayırlısı ile alım kucağınıza çok sevindim . Hayirli haberlerinizi bekliyorum .
BusraAltiok Ormanmeyvelii yaaaaa sen de mi gidiyorsun doğuma sağlıcakla kavuş bebeğine ben hala kalan kisimdayım
Ormanmeyvelii BusraAltiok Büş doğurdum 24 saat sancı çektim öldüm büşra öldüm. Şimdi kucağımda. Benimki negatif oldu biraz. İnşallah hepiniz pozitif pozitif doğumlarınız olur
BusraAltiok Ormanmeyvelii yaaa çok merak etmiştim şu an gözlerim doldu valla çok geçmiş olsu canim sağlıcakla büyütün darısı bizlere inşallah ben hala bekliyorum
Rapunzelinanasi Ormanmeyvelii aaaa doğurdun muu 🥰😍 hayırlı olsun canım Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün 🙏🏻