biokadin Merhaba kızlar bu hastanede kadın doğuma giden var mı hangi Dr. Çok memnun kaldınız mesela .? Birbirimize fikir olsun :) doktorlar prof yada öğretim üyesi bende doktor arayışındayım prof. Dr Huriye Ayşe Gümüşparlak gideceğim varmı ona da giden .??
mangolingo biokadin nagihan kaya’ya takipliyim. memnunum. sadece gerçekten çok yoğun. en son muayenemde masada 40 dakika doğumdan gelmesini bekledim 🥺
MomsofSea biokadin Öğretim Üyesi Feride Mimaroğluna gidiyorum. Aşkolo kuşkolo doktor beklemiyorsanız işinde profesyonel alakalı bir doktor arıyorsanız kendisini rahatlıkla seçebilirsiniz. 32.haftadayız. Kısmetse birlikte doğum yapıcaz.
MomsofSea biokadin son dönem influencerlar ile türeyen cinsler var ya canım. Doktorlar ile tiktok videosu çeken cinsiyet partisi bile yapan. Onlar aşkolo kuşkolo doktor 😂 Kişisel numarasını paylaşmıyor doktorum. Ancak mail ile veya instagram üzerinden anlık ulaşabiliyoruz. Acil durumlarda hastane direkt kendisine ulaşabiliyor.
biokadin MomsofSea he anladım cnm ama direkt doktora ulaşmak daha iyi olur ya o dediğiniz fenomenlerden olmasa da olur :)
MomsofSea biokadin medipolde hiçbir doktor paylaşmıyor. Bir tanesi paylaşmıştı ona da asistanı mesai saatleri içinde cevap veriyordu. Sonra gitti 😬