Minnosunannesi Şuan 19+ 5 iz 15. Haftadan beri seyirmeler hissediyorum bazen biraz daha güçlü oluyo bazen hiç Yok . Hala hareketlerini tam hissedemiyorum benim gibi olan var mı ? 😔
Rabiamehmet Minnosunannesi bende 16+2 sanki karnımda minik kelebek kanat çırpıyor gibi😇 özellikleri sabahları 🙏
Lamelif Minnosunannesi sata göre 17+4 deyiz hiç birşey hissetmiyorum ultrasona göre 18+5 haftalığız 😔
Nurarslan Minnosunannesi 21 haftaligim vee cok net hissediyorum özellikle 2gundür cokcok hareketli masallah diyim💕💕Inanmicaksinz belki gece uykudann hareketlerine uyaniyorum cok skür🙏🙏
Minnosunannesi [bilinmeyen] yaa inşallah 🙏🏻 Çok sabırsızlanıyorum. Şuanda harektlimi yani hep devam ettimi
FerhanSerkanEilmez [bilinmeyen] aynıyız canımmm 19+2 😍😍😍 Benim oğluş sadece 😊😊 Çok az ara ara hissediyorum
Aliirem Kızlar 20+3 deyım ve 19. Haftaya gırdım gırelı cok net hıssedıyorum ondan oncekıler hep acaba bebek mı dıye gectı her hıssettıgımı
Semirayldrm1 Minnosunannesi biz de 17+5 iz ama tembel çıktı bizim oğlan 😄 ufak seyirme gibi oluyor oda bağırsak mi hareket mi çözemiyorum 😄
Glsmumul Minnosunannesi ben 16. Haftada hissetmeye başlamıştım smdi 18+4 olduk yine ara ara hissediyorum 😊 senin gibi bazen niye hiç hissedemedim dediğim anlarda oluyo canim bazende gezinmelerini hissediyorum 😍
Etkaninannesi 19+2 yiz, bir haftadır hissediyordum, 2 gündür tamamen kendini belli etti, daha çok ayaklarımı kaldırıp uzandığımda hissediyorum💖
OglusumuBeklerken Bende 20. Haftaya kadar hissetmedim simdi masallahimiz var 22+2yiz dışarıdan da belli oluyor ufaktan artik oynatiyo karnimi💙💙💙💙🤰