Minikanne06 FeyzaUSlu eşimin iş yeri karşılıyp doğumu anlaşmaşıymış sanırım ama insAllah kabul ederler benide zekai tahirde doğum yapmak istemiyorum:(
FeyzaUSlu Minikanne06 sizin durumunuz farklıymış Canım o zaman gidip bi yüz yüze görüşün derim ama randevusuz gitmeyin derim ☺️
Emel28 Ben randevumu önceden alıyorum sıra beklemıyorum saatımde giriyorum zaten suan her hafta gitmeye basladım bırınden alıyo dıgerınden ucret almıyo 1400 tl dogum parası normalde sezeryanda aynı ücret
Muhasebeci Minikanne06 merede oturuyorsun bilmiyorum canım ama ben İstanbul da özele gidiyorum randevu alıyorum mutlaka
Nnzhktt Minikanne06 benim doktorum yoğun oluyo randevulu gidiyorum ama direk gelip hangi doktor müsait ise o doktora muayene olan da var
Busrademiir Minikanne06 Vallahi ben Ümraniye'de oturuyorum ve oranın devlet hastanesi kadar iğrenç bir hastane yok o yüzden yakın olan özel hastanesine gidiyorum. Yakın olup güzel bir devlet hastanesi olsa tercih meselesi olabilir. Devlette de düşününce ben ailemin rahat şekilde yanımda olmasını istiyorum sorunsuz olsun diye en çok bu acıdan istiyorum öbür türlü görüş saatleri falan zor oluyor
Aybukealtintas Minikanne06 canım doktoruna göre değişiyor, benim eski gittiğim doktorda 1 ay önceden randevu alınabiliyor, ama hastanede ki diğer doktorlara gidebiliyordun istediğinde, o yüzden doktorun yorgunluğuna göre değişiyor
Aybukealtintas Minikanne06 özel hastaneler mhrs de cıkmaz, kendi randevu sistemleri var ya telefonla ya da kendi internet sitelerinden alabilirsiniz
Runkli Minikanne06 bende özel hastaneye gidiyorum. 1.5 saatlik yol gittiğim için 1 hafta öncesinden randevu alıyorum ki istediğim saate alabileyim diye. Bazen çok yoğun oluyorlar ve gün içinde çok acil birşey yoksa bakmayabiliyorlar. Aradığın zamanda söylüyorlar zaten şu anda bütün randevular dolu veya şu saate randevu verebiliriz diye.
Aykutzen Minikanne06 canım bnm gttiğim hastanede randevu almak gerekiyor almadan gidince baya bekliyordum boşluk oldugunda giriyordum
Muezzarabiaertyudf Minikanne06 canım hastahaneyi arayıp bizzat hastahaneden dilediğin de doktor varsa öyle randevu alıyorsun yoğunluk konusu hastahane bin popilerliğine göre değişir şehre göre de değişir
Aykutzen Minikanne06 sen doğumdan önce doktorunu sec mutlaka muayene ol , hastanenin internetten iletişim bilgilerini al ara o sekilde randevu al cnm . Ben arayarak alıyorm