yagmurrrra Biranda çamaşırım su gibi ıslandı sıcaklık hissettim bi baktım çamaşırım ıslanmış tuvaletim mi geldi kaçırdım diye tuvalete gittim ama yokmuş. Akıntı mı? Su sızması mı? Geçen hafta kontrolüm vardı bir sorun yoktu ? Enfeksiyonumda yok
Cananyildiz yagmurrrra bence önce bi koklayın ben idrar olduğunu düşünüyorum ayni sey benimde başıma gelmişti su gelmesi sadece çamaşırı ıslatmaz çünkü
Smhpolt yagmurrrra yanlış anlamayın lütfen ama buraya bu tarz sorunların yazılmasını doğru bulmuyorum. Sizin ve bebeğinizin sağlığı için en güvenilir ve en acilinden başvuracağınız yer en yakın hastahane yA da sizinle ilgilenen doktorunuzdur. 💐 sağ Salim bebeğinizi kucağınıza almanız duasıyla
yagmurrrra mysweetbabyy su bu kadar az olur mu? 1 saat daha beklesem mi tekrar olursa doktorumu arasam? Bilemiyorum ne olduğunu anlamadım. Su sızmasıysa tekrar olur mu?
yagmurrrra Mltmsncn beklesem mi acaba? Bir daha olursa diye takip etsem mi? Başka hiçbişeyimde yok olursa doktorumu arasam?
Halfey yagmurrrra şimdi doktorunu ara anlat olanı ona göre hareket edersin bence belki çağırır kontrol için belki bekle yine olursa gel der
yagmurrrra Tbsra95 ama belki başka bişey bilemiyorum bi bekleyim diyorum biraz daha akarsa gideyim diyorum böyle mi oluyor ki su sızması
Hulus yagmurrrra bekleyip zaman kaybetmeyin onemli bir konu bu. Tuvaletinin yapmadiginizdan eminseniz burada zaman kaybetmeyin bu son haftalarda en dikkat edilmesi gereken konu.
yagmurrrra Doktorumu aradım doktorum hemen çağırdı korkuyorum kızlar inşallah su değildir elim ayağım titriyor gidiyorum
findiklibadem yagmurrrra korkma panik olma panik daha kötü yapar bebeği sakin ol gidiyorsun bak rahatla lütfen
yagmurrrra findiklibadem ilk gebeliğim çok tecrübesizim inşallah ben yanlış anlamışımdır bişey yoktur