Sevimlianne_adayi Kızlar polikistikover varmış yumurtam çokmuş bu ilacı verdi bana kullanıyorum kilon yok sivilcelenmen yok tüylenmem yok iyi birşey dedi doktor şuan 3 gün gecikmem oldu bu ilaç adet gecikmesi yapar mı?
Aysenurozs Sevimlianne_adayi normalde yapmıyor ama gebelik ihtimali varsa bırakılması gerekiyor ben insülin direnci için kullanmıştım gebelik düşündüğümde bırakman gerekiyor demişti doktorum
segah06 Sevimlianne_adayi canım senelerce endokrin doktorumun yönlendirmesiyle kullandım. Fakat kadın doğum doktorum bebek istiyosam bu ilacı bırakmam gerektigini söylemisti. Ve acilen bıraktırmıstı. Ben de pco hastasıyım gecikme de yapıyor bu ilaç ama siz yine de bir test yapın.İnşallah güzel haberlerini alırız. 🥰
yasminnnnnnn Sevimlianne_adayi benimde pcos vardı bebek istedigim için doktorun baslamisti ama adet gecikmesi yapmadı hamile olduğumu öğrenince bıraktım bir sorun olmadı canim
Sevimlianne_adayi Aysenurozs bende de pco var diye verdi doktor ilk gecikmenin 1 inci günü yaptım negatif idi devam ettim 3 gün oldu acaba ilaç mı yapıyor diye
Aysenurozs Sevimlianne_adayi bende kullandım ama böyle bir sorun hiç olmamıştı belki pcostan olabilir ama yine de test yapın
Sevimlianne_adayi Aysenurozs ben normalde düzeni oluyorum 34-35 günde fakat 4-5 ay düzenli olurum sonra 1 ay düzensiz gelir diğer ay tam gününde geliyor geçen ay düzensiz oldum bu ay da gününde gelmedi henüz bemde ilaçlandır diye oralı olmadım
Sevimlianne_adayi yasminnnnnnn anladım bende gecikme oldu gecikmenin ilk günü test negatif çıktı ilaçla devam ettim fakat gecikme devam edince dün yine içmedim bugün test alacağım