Fatosboyraz Zaman su gibi geçiyor sanki geçtikçe de stres, korku, heyecan basıyor. Hastane çantam hazır değil eksikler çok. 😄 var mı benim gibi olanlar
pnremr22 Fatosboyraz son 42 benimde 😁 bugün hastane çantamı hazırlıcam artık üşenmeyip 😊 valla bende hepsi bi arada yaşıyorum geceleri uyuyamıyorum zaten 😊 hareketlerim kısıtlandı iyice valla heyecan dorukta 😊
_ozlmm Fatosboyraz Son 34 🙊 Benim alışverişim bitti hastane çantam da hazır sayılır sadece kendim için bir kaç çorap ile iç çamaşırı alıp koyacağım onun dışında başka eksik yok 😂 Her gün heyecanım bir tık daha artıyor 🙈
Minigim38 Erken doğum riskim var uygulamaya göre son 53 bakalım ne zaman gelecek minnoşum 🤗hastane cantamız hazır normal giymesine bi kaç tane alt üst takım alırsam yeterli olacak 😊
Sevgiiss Fatosboyraz bizimde son 40 eksiklerim var sipariş verdim . Birde ütüm bozuldu aksi gibi ütüleyemiyorum kendi pijamamı ve bebişinkilerş yarn yeni ütüm geliyo yavaştan başlıcam artık 😂
pnremr22 Fatosboyraz bilmiyorum bi de iş yaparken böyle çok sertleştiriyor kendini hareketimi kısıtlıyor. Son haftalar geçmez derlerdi de inanmazdım ama gerçekten geçmiyor insan bir an önce doğsun istiyor 😊
pnremr22 Fatosboyraz aynen ya fırsat buldukça ultrason resmine bakıyorum eşim diyor ki bizim hatun kafayı yedi 😁 merak içindeyim tipini napim😁
2Prensin_annesiii Fatosboyraz son yarin 06:30 😊🤲sezeryanimiz var insallah Allahim yardim etsin herseyin guzel olmasi dileyi ile dualarinizi eksik etmeyin