Mfyy xbebegimx hamile misin eğer değilseniz coraspirin içmeye başlamanızı öneririm ben 3 ay kullanıp hamile kaldım beta yükek bi şekilde öğrendm iğne kullanmadğm için maalesef hep kimyasal oldu
xbebegimx Mfyy yok degilim ben de kullanmayi dusunuyorum ya bi kadin doguma gidicem bakalim. Keseyi gorunce mi igne basliyolar acaba🥺
Mfyy xbebegimx benim hep düşük olduğu için doktorum gebeliği reglden 5 gün önce tespit edip iğneye başlayacağz dedi önceki doktorum kese görünce dedi ama zaten bende hep kimyasal oluyordu kese oluşmadan kanama başlıyordu
xbebegimx Mfyy doktorlar da farkli farkli konusuyor ya pozitifi gorur gormez baslamk lazim bnce de ama bu sefer de dis gebelik falan olrsa sknti olur diyolar
Mfyy xbebegimx beta artışlarından dış gebelik olup olmadığını anlayıp iğneyi kesemezler mi acaba bu sefer pozitif düşünmek istiyorum her şey güzel olsun kötü senaryolar kurmayalım :)
Mfyy xbebegimx güzel haberler gelsin inşallaahh bu ay olmazsa önümüzdeki ay doktora gidip femera ile denemek istiyorum
xbebegimx 1fatma_nurr yok canim universite hastanelerinde ya da sehir hastanesinde tibbi genetik bolumu yapiyor
1fatma_nurr xbebegimx bide bu tıbbi genetik bölümü kan alıyor ona göre sonuclara bakiyor demi bı işlem falan yapmıyor yani