Merhabalar cuma günü doğum yaptım ama anca fırsat bulup yazabiliyorum gebeliğin başından beri normal doğum aklımda vardı,dua ediyordum zorunlu sezeryan olacaksam bile hiç sancı çekmeden direk sezeryan olayım diye
Perşembe gece 3 gibi uykudan birden uyandım ve tüm altımın yatağın sırılsıklam olduğunu farkettim çok korktum suyumun geldiğini anlamıştım ama hiç bir ağrım sızım yoktu
Hemen doktorumu aradım ve hastahaneye gittik yatışım yapıldı gece 4’de ebeler muayene etti açıklığım hiç yoktu vajinadan rahmime bir fitil yerleştirdiler sancım olsun açılmam olsun diye öğlen 1’e kadar sancı çektim çok güçlü sancılar ağlamaktan helak olmuştum,bu süre zaarfında sürekli açılmam varmı yokmu diye bakılıyordu ama maalesed 9 saatte yarım cm açılmam oldu artık dayanacak gücüm kalmamıştı doktorum suyun geldiği için açılman zor olur beklemek istersen bekleyelim dayanamıyorum diyorsan sezeryana alalaım dedi ve sezeryana alındım genel anestezi istedim çok ağrılarım vardı girmeden
Çok şükür doğum yaptım uyandığımda ağrılarım vardı ama bebeğimi kucağıma aldığım onu kokladığım an hepsini herşeyi unuttum şuan 5 günlüğüz ağrılarım çok hafif var ama bunada şükür rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin