Daha doğumum belli değil. Ama büyük ihtimalle sezaryen isteyeceğim gibi bazı tecrübelerimden 🤦🏻♀️ yengemde hamile ameliyat oldu doğuma gelemeyecekler. Kayınvalidem doğumdan 1-2 ay sonra gelecek çünkü çalışıyor. Anca o zaman gelebilir. Annem de çalışıyor en fazla oda en fazla 5 gün kalabilir gibi. Annem de diyor ki eşimden için sizi bıraksın kırk çıkana kadar ben de kalın. Ama benim pek gönlüm yok. Benim eşimi size şöyle kısaca anlatayım her yemeği yapar evi temizler tertipli yani evi çok güzel korur. Eşimde kararı bana bırakıyor. Gönlümün pek olmadığını fark ediyor bana ‘ben bütün evin işini yaparim , sen dinlenirsin bebekle ilgilenirsin merak etme’ diyor. Ki yapar da. Yemeği ayağıma bile getirir biliyorum çünkü getiriyor hasta olduğumda. Eşim askeri personel. 10 gün babalık izni + 20 gün izin alacak. O süreçte sen de toparlanirsin diyor. Ama sizce annem mi haklı gitmeli miyim ? Eşimle yetemez miyiz yapamaz mıyız? Annem sezaryen olursa yapamayabilirsin vs diyor. E diyorum eşimin izni bitene kadar orada kalalım. Bu seferde kırkı çıkmadan bırakmam diyor 🤷🏻♀️ annem yine de kararı bana bırakıyor asla baskı gibi anlaşılmasın. ben de düzenim bozulsun istemiyorum of çok karmaşığım ya