Bozoresse Fatma_07 bebeğin bütün organlarına damarlarına kan akışına bakıyorlar parmaklarını gösteriyorlar dudakları heryeri tabi declette böylemi bilmiyorum ama benim 2 saat sürdü ama 3 defa ara verdik bebeğim çok hareketliydi diye
MSultann Fatma_07 Güzel bebeginin ellerine, ayaklarına, başına, bagırsaklarına, kalbine herşeyi ne bakıyorlar. Özel ise gittiginiz yer yüzünün fotoğrafını veriyorlar birde.
seyma9188 Nursemother Tam olarak 10 dk sürdü hiçbir şeyini göremedim.Yanındaki görevliye bişeyler söyledi tıbbi terimler olduğu için anlamadım tabi.Hiçbir sorun yok dedi gönderdi.Normal ultrasonda yüzünü göremiyorduk pozisyondan dolayı.Detaylıda da aynısı oldu 😑
MSultann Fatma_07 Canım ben emin olmak için çocuk fetal kardiyolojiden randevu alıp gitmiştim. 750 lira gibi bir seydi fiyat. Kalbine bakıyorlar sadece bebegin.
Fatma_07 seyma9188 bende aynı yaa renkli fotoğraf istedim vermiyoruz dedi niye vermeniz gerekiyor falan dedim vermiyoruz diyerek çıkıştı
seyma9188 Fatma_07 Bana ne renkli ne siyah beyaz görüntü vermedi her şey yolunda dedi gönderdi beni çok gıcık oldum. 😏
seyma9188 Kubraa033 Evet canım devlette baktırdım.Ben normalde kontrollerime özelde gidiyorum ama şuan şehir dışındayım diye başka doktora gitmek istemedim.