Lutfiye20 Rüyada bebeğin cinsiyetini görüp aynı çıkan var mı 14 haftaligim hamile kalmadan önce de hep kız bebeğimin olduğunu görüyordum şimdi de aynı rüya görüyorum
Gamzeatasoy Lutfiye20 bende sürekli rüyamda bir kac kez kız bebek gördüm rüyamda benim dehildi ama görüyordim kızım olacağını öğrendim 😅🤲🏻
nurssell Lutfiye20 bende kız bebek gördüm hep hatta kız bebek doğuruyordum 3-4 kez gördüm fakat erkekmiş 20. Haftada öğrendim açıkçası tutma ihtimali %50 anlayacağınız 😂
berfin_21 Lutfiye20 ben de hamileliğimin başında 2 3 kere rüyamda erkek bebek görüyordum gerçekten çok şükür erkek bebeğim olacak Allah’ın izniyle inşallah 🧿❤️🙏🏻
suelin Ben hep erkek görüyorum ama doktor dedi ki kızınız olacak 🤣 bence insan kendini neye şartlandirirsa onu görüyor gibime geliyor
Mer93 Annenin gördüğünün tam tersi çıkarmış öyle derler 🤷♀️Ben de ilk çocuğumda direk kız olarak görmemiştim ama eli yüzü düzgün pamuk gibi bi bebek görmüştüm oğlum oldu bunda daha rüyama giremedi henüz :)
Tbsra95 Lutfiye20 ben cinsiyet ni öğrene kadar hep erkek doğurduğumu gördüm kız oldu ne görürsen tersi derler
Mysmrt Lutfiye20 ben hamile kalmadan önce rüyamda üç defa erkek çocuk doğurduğumu gördüm. Sonra hamile kaldım bir defa daha erkek çocuk gördüm. Geçen hafta öğrendim erkekmiş😀