Aylin5550 Merhabalar bi kaç gün sonra ikili test yapılacak . Yaptıranlar beni bilgilendirebilir mi nasıl yapılıyor bu testler ne kadar sürüyor sonuç hemen çıkıyor mu
AhseninAnnesii Aylin5550 doktorunuz detayli bir muayene ediyor bi yarim saat felan suruyo. Parmaklarina kadar bakiyo doktor. Sonra raporunu yaziyo ultrason felan veriyo. Kan veriyosun kanka 1 hafta icinde cikiyo. Sonra ben ultrason hem kan sonucuna gore doktor degerlendiriyo
Mysmrt Aylin5550 önce ultrasondan bakılıyor sonra kan veriyorsun. Benim sonuçlarım iki hafta sonra çıkmıştı takipli olduğum kadın doğumcu inceledi sonuçlarımı da
edaa1402 @Aylin5550 Canım ben iki hafta önce yaptırdım iki tüp kan almışlardı öyle yaptılar sonuçlarda bir hafta sonra çıkar demişlerdi
AhseninAnnesii Aylin5550 ben bahcelievler medipol (eski nisa) hastanesinde Alev hanima gidiyorum. Ikili, detayli taramalar icin 2 doktor var onlara yonlendiriyor
htcktkym AhseninAnnesii bende oraya gidiyorum seymin hanıma ikili testi Serdar beye yaptırmıştım ilgiliydi baya riskli çıktığı için 1 saate yakın bakmıştı ultrasonda
Aylin5550 Mysmrt teşekkür ederim bana karından sıvı alınıyor o şekilde bakılıyor denildi de merak etmiştim
Mysmrt Aylin5550 o amniyosentez testi. Bu ikili üçlü taramalar kesin tanı testi olmadıkları için eğer risk yüksek çıkarsa genelde yaptırılıyor ya da anne babanın içinin tam rahat etmesi için.