smallbaby Kızlaar yarım saat oldu uyuyodum çişimi yapıyom sandım tuvalete gittim geldim yattım peçete koydum yattım yine oldu baktım pembe bi sıvı geldi bikaç gündürde az az ağrım oluyo ama sancı gibi deyil başına gelenler yazsın lütfen
Seyma_nur1 Duygunas çatı muayenesinden sonra iki kez sarı sümüksü kıvamda akıntım oldu çok afedersin nişanmıdır sence 40 haftalığım
Hacerevgin Merhaba benimde cis gibi akmisti ayaga kalktigimda bacagimdan az az akiyordu 🥰 suyunuz gelmis buyuk ihtimal
smallbaby Hacerevgin çiş yapıyom sandım ilkte pembe renkliydi ikinci üçüncü geldiğinde çiş gibiydi peçeteyi iki üç kez katladım sırılsıklam oldu
Hacerevgin durumoms2 sızıntı gibi gelmisti hasta bezimi takip doktora gittim 😇 yesil ve kokulu bir suydu bebegim kaka yapmis acil sezeryana alinmistim
durumoms2 Hacerevgin teşekkür ederim canım bende fark edemem diye korkuyorum ama bi şekilde fark ediliyor sanırım
Bartumomy Evet nişan ve suyunuz geliyor sanırım , doktorunuzun arayın ve hastaneye gidin sağlıkla gelsin 😇
smallbaby Bartumomy kız kardeşimin gelmesini bekliyom giderim birazdan inşallah daha gelmez bizim oğlan
Duygunas Seyma_nur1 dün çatı muaynesi oldum kanama olmadı ama sarı sümüksü akıntım oldu peçeteyle bakınca afedrrisnz neden olur o acaba
Hacerevgin smallbaby gece cis icin tuvalete kalktim hatta ic camasirim islanmis bende cisimi kacirdim sandim tuvaletten ciktim hala bacaklarimdan su akiyordu hastaneye gittim 1 cm acilma vardi suyum yesil ve kokuluydu normalde parlak olmasi ve kokusuz olmasi gerekir hemen sezeryana alindim 😔