Missmiyuki hulya-zngn33 yok canım ne alakası var doğumla saçmalama… bacım iyice kafayı yediniz durmayan sancı ve kanama diyorsun git acile öğren nedir ne değildir yapmayın şunları artık ya herkeste farklı şeyler oluyor kim nereden bilsin ya da biliyormuş gibi konuşana neden inanasın yani. Bir avazda kucağına al inşallah
Baymehal hulya-zngn33 kusura bakma ama buryaa yazmaktanda bi acile gitseydin doğuma alırlardı canım bence durma git hastaneye
Elfsndkl Doğum olabilir çünkü bende ilk doğumumda kanli akıntim vardı. Sonradan sancılarımı ölçtüm 5 dk da bir geliyodu . Doktorlar sancı olarak karnindaki sertleşmeyi soruyorlar. Seninki öyle mi o sertleşme 5 dk da bir mi oluyo ?
Elfsndkl hulya-zngn33 5 dk da bir mi oluyor şiddeti nasıl, belden gelip tüm vücuda yayılan bir sancı mı ?
hulya-zngn33 Elfsndkl evet şimdi 3 dk da bir geliyor belinden karnıma aşağı kısma çok şiddetli 1 dk boyunca vuruyor
hulya-zngn33 Baymehal gittim size yazarken de gitmiş gelmiştim üç kere gittim kandırdılar doğum başlamış diye suyum bitmişti çok kanamam vardı ve o satte çıkıp şehir Hastanesi’ne gittim orda mis gibi doğurup geldim tertemiz çok ilgili bir şekilde