Denisss37 Asyabuse Evet çok şükür 🙏🏻 Yurt dışına çıkarıp taşıyıcı anne bulunabilir diye de ekledi ☺️ Serkan bey. Bence asla gidilmemesi gerekir !
Essraanil minnosbirkiz bin kez olsa bin kez Şişli Memorial derim bu işin resmen kitabını yazmışlar..kişiye özel program yapıyorlar inanılmaz ilgililer herşeyinizle en ince detayına kadar ilgileniyorlar.en önemlisi tek bir doktorla ilerlemiyorsunuz bir çok doktor sizi muayne ediyor tabiki kendi özel doktorunuz oluyor.daha sonra hergün kurul toplanıp tek tek tüm hastaların dosyasını inceleyip karar veriyorlar.birkere başlarında bu işin duayeni Semra Kahraman gibi bir profesör var bütün dosyalar mutlaka ondan geçiyor.çok şükür ilk denememde hamile kaldım ama kalmasaydım da asla vazgeçmezdim oradan..
minnosbirkiz Essraanil çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için siz böyle söyleyince çok içime sindi, bıktık artık hastanelerin doktorların baştan savıcı bilgilendirmelerden 🥺 Ücretleri nasıldı acaba, nasıl bi süreç izlendi
Biranne11 Eken012 ben doktoru tanımıyorum sadece instagramda gördüm. Bir fikri olsun diye söyledim. Yine tabi kişinin tercihine bağlı. Tedavi olanlar daha iyi bilir tabi
Essraanil minnosbirkiz birçok yere göre uygundu biz fiyat araştırması da yapmıştık.yani bu işi para için yapmıyorlar.gerçekten işlerinin hakkını veriyorlar adım adım sizi bilgilendiriyorlar.hemşireler bile doktorlae kadar bilgili neredeyse istesiğiniz gibi ulaşabiliyorsunuz her konuda yardımcı oluyorlar saolsunlar çok güzel hir süreçti..benim biraz uzadı sebebi rahim filmi çekildim rahim ameliyatı oldum.. 8 yumurtam görünüyordu.doktorum profesyonelce bir risk alıp o yumurtaları bekletip diğerlerini büyüttü ve 16 yumurtam toplandı..
minnosbirkiz Essraanil maşallah çok sevindim 🤲🏻 Benimde yumurtalarım biraz yavaş büyüyor ve kalitesiz çıkıyor inşallah onun için önden takviye gibi bişey kullandırıp öyle başlarlar 😮💨 benimde rahim filmim ve Histeroskopim 2021 aralıkta oldu muhtemelen yenilemek isteyebilirler 😕