Keskin6363 Devlet hastanesine gidiyordum ama son ayımda değişiklik yaptım araştırdım ve yorumlara bakıp Özel Atakent Cihan Hastanesinde Ahmet DOĞRUÖZ’e gitmeye başladım son ayım olmasına rağmen gittiğimde çok ilgilendi çarşamba günü çatı muaynesi yapıcak iyi bir doktora benziyor kötü yorum okumadım hakkında
Biranneikibebe Ben Medikal parkta Sebiha hanımı beğendim alanı perinatoloji olduğu içinde içim rahat etmişti ilk gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ben tekrar gitmek kısmet olmadı :) Bilge öğütçüoğlundan da genellikle memnunlar Acıbadem de göre yapıyor ve özel muayenehanesi var
srycn Feyza-nur Ümit Hanım’ın muayene ücreti nedir? Bi de medicalde palet var diye duymuştum. Paket yaptırdınız mı?
Mervecnplt Merveomrum Körfez Marmara Hastanesi İsmail Yılmaz 240 tl muayne ücreti kesinlikle tavsiye ederim onda doğum yaptım 🥰
mercimekmi bende körfezde oturuyorum bilge hanımın kliniğine gidiyorum hamileliğimin başından beri beraberiz kendisinden memnunum tavsiye ederim
Merveomrum Benim ilk hamileligim o yüzden biraz daha özenle arıyorum açıkçası , ilgili istiyorum , körfez marmarada , tuncer erene gidiyorum 2 aydır ama bilmiyorum çok kararsızım