Madamminia Nursel1453 çok normal.Benim de ilk haftalarda kasıklarım ağrırdı.Rahim büyüdüğünden ve büyümeye hazırlandığından sanırım.Zamanla geçti :) Çok şiddteli ağrı ve kanama eşlik etmedikçe hiçbir sorun olacağını sanmam .
Yaceemm Benim de agri çok olurdu. Hatta bir keresinde dedim kesin düşürüyorum öyle fena bi acı geldi ki. İlk hamileligimde olmamıştı hiç. Doktora gittim. Bi sikinti yok dedi. Progestan verdi her ihtimale karşı. 10 gün kullan gel dedi. Bişe olmadı çok şükür. 28. Haftadayiz. Doktorum adet sancısı gibi sancı olursa gel dedi.
Mutluluk07 Nursel1453 bebeğin yerleşme sürecinde ana rahmine tutunurken agri bende de olmustu 5/7 hafta arası
Ipkcnn Bende 5.haftadayim kasiklarim bomba gibi patlayacak sanki.birde arada agri saplaniyor ki dayanilmaz
btlunl Nursel1453 çok normal kanama vs yoksa tedirgin olma. Rahim genişlediği için ilk aylarda normal dedi doktorum bana.
Melegim38 Bendede ayni sorunlsr var sma normaldir bence. Tedirginim bende ama insAllah doktora gidince gecer daha yeni ögrendim hamile oldugumu.
BeyzZaA Nursel1453 bende bugün tam 5 haftalık oldum 4 . Haftada daha çoktu ağrım şimdi yok denilcek kadar az sıcak tut kendini
Sinay Nursel1453 Yavruhamsi odada beklerken kısa kollu onlukle mi duruyoruz akrabaların fln yanında yoksa ustumuz örtülü mu duruyoruz