limoncicegim2 İkili test yaptırıcam fakat doktorum perinatoloji olan biryerde yaptır gibi birşey dedi bu ne demek oluyor acaba ?
Elfsndkl limoncicegim2 yani güvenilir olsun diyor çünkü çoğu özel hastanelerde ikili testi radyoloji uzmanı yapıyor aslında perinatoloji uzmanı yapması gerekiyor onun verdiği sonuç daha güvenilir.
HanifeAhmet limoncicegim2 perinotoloji riskli gebeliklere bakan bölüm aslında ama onların sonucu daha doğru oluyor diyorlar bence ne olursa olsun doğruluk payı çok düşük o testlerin bebeğime down sendrom riski yüksek dedi amniyosentez yaptırdım çok şükür gayet normal çıktı sonuçları 🤗
limoncicegim2 Elfsndkl He Aynen banada böyle anlattı şimdi benim perinatoloji uzmanında yaptırmam lazım değil mi
Cgdm34 Elfsndkl sonucların dogruluk payı yok denecek kadar az canım net sonuc almak ıcın amnıyosentez sıvısı alınıyor ordan bakılıyor 👍
Eylul47 Pekte yapmak zorunda değilsin, down sendorumu için benden hem zeka testi hem ikili test istediler yapmadım.. ben çocuğum nasıl gelirse her türlü sevecem onu..