Burcu-2634 Evet hamişler alırım bi dua sabah sezeryanım var korku,endişe, heyecan hepsini dibine kadar yaşıyorum artık. Dualarınızda nolur bana da yer verin. Pozitif bir doğum hikayesi ile görüşmek üzere dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun 🤲🤗
ilaydaaltann_ Burcu-2634 Allah yardımcın olsun. İnşallah sağ salim alırsın kucagina. Ben daha çok yeniyim yolun çok başındayım. Görürüm inşallah o günleride. Doğurduktan sonra haber vermeyi unutma😊
Gzdeee11 Burcu-2634 rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim kolaylık güç kuvvet versin
Burcu-2634 ilaydaaltann_ çok istiyorum doğum sonrası doğurdum postu açmayı ve inşallah açıcam teşekkür ederim darısı başınıza 🤗
Dilara9 Gecen demistin 13.eylülde doguracam diye ayy geldi o gün 🥹 Rabbim saglikla kucaginiza nasip etsin cok heycanli bi durum🙈 ben daha bekliyom 😂
rainbow12 Burcu-2634 sağlıkla kucağınıza alın inşallah dualarım tüm hamisler ve sizinle benimde Çarşamba günü sizde bana edin lütfen 🙏 ikinci dogumum olacak ve ben bile cok korkuyorum sanki hic dogurmamis gibi değişik su gibi geçsin inşallah 🤲🤲🎈
Burcu-2634 rainbow12 Rabbim bütün hamişleri evladına sağ salim kavuştursun tez vakitte çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah yar ve yardımcımız olsun 🤲🤗