Deletedmom434 Annemmm korkmanıza gerek yok hem vaktiniz gelmiş,hemde korkulacak bir durum olsa doktorunuz söylerdi🌸
Asilinannesi Annemmm canım şükretmelisin ne mutlu sana ben daha 26.2 haftamdayım çok önemli değil ama suyunda minimal azalma var demişti üzme kendini
Nefesliva Annemmm benım ablamda doğumlarını su azlığı hatta bitmiş şekilde yaptı 36 haftalık Allaha şükür küveze falan girmediler seninde hafta çok iyi
Deletedmom434 Annemmm 37. Hafta bebeğin küvöze gireceği anlamına gelmez..bebek hemşiresiyim 37 hafta çok riskli bir hafta değil eğer gelişimi yerindeyse 35-36 haftada bile olsan endişen yersizdir
Annemmm Deletedmom434 gerçekten mi ne bileyim yaa her doktor farklı bişe söylüyo bana 3100 gr kilosuda yerinde değil mi
Tubalin Deletedmom434 benimde suyum 100 olması gerekirken 70 gözüküyor . 36 haftadayim kilosu 2445 iyimi sizce
Habis07 Bende 31 deyz bzdede ole azalma var daha 1500 kloyuz o yzden sen korkma canm bir hafta daha beklese mesela dogsa yeridir
Bilgemsi Canım 28 haftalık bi arkadaşıma da doktor bugün aynı şeyi dedi. Çok azalmış suyu. Günde bir çay bardağı havuç suyu iç 3lt su iç ve dinlen iş yapma demiş. Şimdi kesede yırtık mı var diye araştırma yapıcaklarmış
Tubalin Annemmm sorun yok dedi canım ama tatmin olamıyorum olumsuz şeyler duyunca özellikle kaçıncı hafta senin
Deletedmom434 Tubalin bir çok sebebi var kuzucum.. bebeğin kendisinden de kaynaklı olabilir senden de kaynaklı olabilir yada plesantayla alakalı olabilir
Tubalin Deletedmom434 çok sağlıklı dedi bana benden ona giden kanallar acıkmış ve çok dikkatli besleniyorum ama işte 🙄 sonucu atamam galiba ama yazsam bakarnsn bitanem