Seyma_nur1 ilknur9626 muayene etti canım ama uyarmadı benimki sarı sümüksü akıntı muayeneden olduğunu sanmıyorum hem aradan kaç saat geçti
Seymaaaaaaaaaaaaa ilknur9626 leke değildi ama slime gibi katı bi jel düşün aktı çok afedersin çok çok hemde ben kendim peçeteyle çektim de aldım silmeyle gitmedi araştırdım nişan aynısı hemde
ilknur9626 Seymaaaaaaaaaaaaa evet nişana benziyor cidden ama şöyle bi şey ilk kez mi alttan muayene oldun. Oda leke yapıyor ayrıca doğumu da tetikliyor zaten belki o baktıktan sonra doğumun hızlanmıştır 🤦🏻♀️ Ah kadın olmak ne zor
Seymaaaaaaaaaaaaa ilknur9626 bide uyarmadı hiç bişey demedi valla oda pek bişey anlamadı zaten bi daha yapacak dedi izin vermedim
Seymakca yamacalimoms çişin varmış gibi hissetmek ne belirtisi oluyor acaba birkaç gündür sürekli öyleyim aşağıda hep bi baskı var bnde
Seyma_nur1 ilknur9626 ilk defa olmadım csnım bu ikinci alttan muayenemdi ama tereddütteyim acaba muayeneden dolayımı öyle bi akıntı geldi🤔
Seymaaaaaaaaaaaaa ilknur9626 evet ilk defa oldum ve ebe üç defa üst üste yapınca ve taaaa ileriye kadar kurcaladı zaten o rahim ağzını uyardı da mukoz saldı kendini bence
Baymehal Yaa nişan nasıl bişey benim sğmüksü yapı hep geliyor beyaz sarı ama enfeksiyon tehlikeli değil nişanı nasıl anlıcsm ki
BirFeyzaBirBebek Seymaaaaaaaaaaaaa ben de aynı durumdayım. 5 gün oldu nişan geleli. Ara ara yalancı sancılarım oluyor.