mayra Merhaba arkadaşlar, 21 haftalık hamileyim, vajinamın içinde ceviz büyüklüğünde bir şişlik var, böyle bir şey yaşayan var mı acaba
mayra annelinkoo hiç bir fikrim yok malesef yarın dr.uma kontrole gidecegim , yazarım buraya da stresten uyuyamıyorum 😪
beyzzsenturkk bartholin kisti maalesef hamilelikten önce de yaşamıştım temiz tutmaya calısın kendinizi sık cinsel iliski de tetikliyor diye duymustum gecmis olsun sirkeyle yıkanın mikrobu kırar
mayra beyzzsenturkk bende ondan korkuyorum ameliyatsız geçmiyor diye biliyorum, riskli bir hamilelik geçiriyorum o yüzden cinsel ilişki yasak 4 aydır hiç ilişki yaşamadık, dr.um bi fitil verdi enfeksiyon kapmayayim diye o sinirden sonra oldu bilmem alakası var mı
mayra Vera09 oyyy ne çok tekrarlamis inşallah sizde de bi daha olmaz, size de çok geçmiş olsun, beni zaten hamileligim boyunca bulmayan bir şey kalmadı Allahim beterinden korusun inşallah
Vera09 mayra hamilelkte daha da zordur😕 hamilelkten önce sıcak suya oturuyordum yine bi nebze iyi geliyordu ama hamileyken olmaz. En son olduğum ameliyatla kurtuldum 5-6sene önce şükürler olsun. Geçmiş olsun bakalm doktor size ne der belki antibiyotik falan verir bilmiyorum
mayra Vera09 evet bir de günde 4 kez fitil atan biri için çok zor gerçekten de, Allahim yardımcımız olsun, rabbim bebeğimi korusun inşallah
Vera09 gamzekck elinizle dokunduğunzda hissedersiniz hemen. Alaturka tuvalet kullanıyosanız ya da o pozisyondayken en net anlaşılır
mayra Aybebek gamzekck ben fitil atıyorum düşük riskine karşı ve enfeksiyon kapmayayim diye sabah 2 tane akşam 2 tane, 2 gündür attığım fitiller bir türlü içeri gitmiyor sonra elime bariz kocaman bir şişlik geldi vajina girişini nerdeyse tamamen tikamis, çok az bi boşluk var kenarda