Semilk05 Kızlar aşırı enfeksiyonum var doktor fitil verdi kullanan var mı daha önce yararını gördünüz mü ??? 🥹🥹
Semilk05 Seda5892 evet mantar afedersiniz idrarkmı yaparken bile dökülüyor gözle görüyor farkediyorum 🥹
Birmeleginannesi32 Semilk05 sirkeli su ile taharet aldım ve o bölgeyi kuru tutmaya çalıştım iç çamaşırı giymedim mesela bir de o hafta şekeri kıstım iyice şeker enfeksiyonu arttırıyormuş bol su içtim bunlara devam ediyorum çünkü heran yine olacakmışım gibi
Seda5892 Semilk05 defalarca kullandım canım zaten ancak fitil ile rahatlıyorsun çok iyi anlıyorum halini
Semilk05 Birmeleginannesi32 yani iç çamasırı giymeme imkanım sıfır cunku aşırı akıntım var 🫣 şeker zaten asla kullanmıyorum senelerdir.
Birmeleginannesi32 Semilk05 fitil kullanınca azalır en kötü pijama değiştirirsiniz temas olmasın diye ben o şekil yaptım
busbussss Semilk05 vajinal enfeksiyonda fitiller işe yarıyor genelde düzenli kullanmaya çalışın inşallah en kısa sürede geçer hangi fitili verdi doktor
beyzzsenturkk sirkeyle yıkanın bi kac kere faydasını görürsünüz baslarda yakıcaktır biraz sonra hafiflersiniz kus gibi
Semilk05 beyzzsenturkk sirke direk mi yoksa suda çözündürmek gerekiyor mu bşde hangi sirke fark eder mi
Eelliiff1234 Semilk05 suyla seyreltin ve organik sirke olsun ben elma sirkesi kullanıyordum iyi geliyordu ama fitil kesin çözüm tabi direk bitiriyor
busbussss Semilk05 bu fitil tam da vajinal enfeksiyon için düzenli kullanıp bitir iyi gelicektir inşallah fitil gece yatarken kullanılıyor zaten ayağa kalkma kullandıktan sonra sabah fitilin bir kısmı geri akabilir ve gün içinde de akıntı şeklinde gelebilir