Beybeybi Yarendemir_q 21 de anne oldum tacli kizim dogdu arkadasim herseyim iyiSimdi 31 yasindayim ve dördüncü bebisimi kucagima alicam insallah 💙♥️
Mrv_77_77 Yarendemir_q 20 yaşımda anne oldum diğer çocuğumu 22 yaşında diğer çocuğumu da 26 yaşımda şimdi ise 38 yaşımda anne olcam yeniden Allah nasip ederse inşallah
Sudemceylan Mabel Mabel lise aşkıydı benim evliliğim ailem çok karşı çıktı ama ben onsuz yaşayamam diyip zorla evlenmiştim 16 yaşlarımın sonunda hamile kaldım 17sinde kızımı kucağıma aldım asla pişman olmadım çünkü ben kızımla büyüdüm şimdi anne kızdan öte arkadaşım benim
Mabel Sudemceylan peki devlet buna nasıl izin verdi. çocuk gelin kategorisine giriyor siizn yaşlarınız çünkü
Bkmcnkr 35 yaşında anne olacağım. Sanırım üniversite,iş, kariyer yapıyım falan derken 1 tık geç kalmış olabilirim ama bu devirde hala eskilerdeki gibi 19-20-22 yaş aralığında anne olan çok az kişi kaldı sanıyordum. Buradaki yaşları görünce baya şaşırdım 😳
_medusa_ Bkmcnkr yalnız değilsiniz 🙋🏻♀️ ama bende sizin gibi düşünmüştüm genç anneler çokmuş aramızda 😇
Denizfarah Bkmcnkr ben de hayretler içerisinde kaldım yani 25 normal tabi ama 17,18,19 bana çok küçük geliyor ben ünivdeydim o yaşta :D 34 yaşındayım daha 6 haftalık:) 35 yaşında anne olmuş olacağım açıkçası istediğim gibi oldu:) eğitim ve çalışma hayatım bitmiyor hala devam :)
Biryabanci1 Yarendemir_q İlk 20 yaşında anne oldum şimdi tekrar hamileyim 23 yaşında olacağım Allah nasip ederse ☺️