Kubra1806 Yarendemir_q bende su anda 22 yasındayım 14 haftalık hamıleyım hayırlısıyla ınsallah 23 te anne olacagım
Defne_momm Denizfarah herşeyin hayırlısı inşallah sağlıkla alırsınız minnoşumun kucağınıza biraz ara verip bebişlerimizle ilgilenme vaktimiz geldi sanırım 😊
Dnznsa Yarendemir_q Ben 19 yaşında tek yumurta ıkızere hamıle kaldım ama kan pıhtılaşmasından dolayı kalpleri durdu toparlanmam derken 21 yaşında un kurabiyemi kızımı kuçağıma aldım şuna kızım 8 aylık ve ben yıne nasıl olmuşken korunduğum halde 1,5 aylık hamıleyım 🫣
nazli_ozcan09 Yarendemir_q Allah’ın izni ile 21 yaşımda kucağıma alacağım çocuğumu şuan 15+1 den patates iz 🤗
Momsy410 Luz tesekkur ederim sen de insallah 😊 ben gec anne oldugumu dusunmuyorum ama anne olmadan once yapmak istedigimiz baska seyler vardi. Boyle de guzel oldu bence
Aday03 Yarendemir_q Ne güzel çoğu 20 Li yaşlarda anne adayı. 32 yaşında anne olacağım inşallah eşim 39 yaşında. 28 haftalık bir anne adayıyım. Bu duyguyu layıkıyla anne baba olacak herkes tatsın 🙏🙏🙏
Mucize_ikizler123 Sehrbnon122 ya benimde 19+2 ikiz gebelik benimki ikiside kız imiş seninkilerin cinsiyeti ne bende 22 yaşında anne olucam 🧡🐣🐣
Sehrbnon122 Mucize_ikizler123 yaa cok güzel Allah saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah benim insallah bi kızım bi oğlum olucak canım
Rbkny Yarendemir_q 25 yasında ilk anne oluşumdu şuan 26 yasındayım 2. Kez anne olmanın sevinçini yaşamama sayılı gunler kaldı
Mucize_ikizler123 Sehrbnon122 ya maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ☺️