Edaceylin Beta hcg testim düşüyor kimyasal gebelik büyük ihtimal ama kimyasal gebelikte kanama adet gibi olur ama benim cok az 7. Günüm bugün ve hala cok az az kahverengi lekeler geliyor normal mi?
mavipapatyaa Edaceylin çok geçmiş olsun. Benmkide ilk damla damla geldi sonradan nornal adet ile basladi uc dört gün sürdü. Belkide senin degerin yavaş düşüyor bilemedim.
Zehross03 Edaceylin bi kac gün öyle gelir sonra kanamaya dönüsür büyük ihtimal normal adet gibi oluyor genelde betanız kac
Edaceylin mavipapatyaa cok tesekkur ederim normale döner belki yarın belli olcak doktor da. Doktor 100 un altına dusmezse ben temizlicem dedi eğer 100 altindaysa hap vericem dedi
Edaceylin Zehross03 cok erken farkettim ilk 80 di sonra 266 oldu sonra 524 sonra 354 en son geçen hafta perşembe 247 di yarına randevum var tekrar bakacaklar
bv187 Edaceylin canım bende de oldu adet günümde öğrendim o gün leke başladı 10 gün leke gördüm ufak ufak sonra söküldü kendiliğinden yeniyken kendi kendine temizleniyor zaten
Tubatgn Edaceylin kese oluşumu olmadığı için gerek kalmıyor canım, geçmiş olsun. Ama sen yinede kontrole git