Ecem95 Kızlar selam, 3 eylülde doktorum ile görüştüm vajinal muayne etti 6+2 idim bana bir daha 13. Haftada görüşelim dedi ya bana çok uzun geldi neden böyle uzun ARadan sonra görüşelim dedi? Ben 15-20 gün sonra tekrar çağırır sanıyordum da…
derin1derin Ecem95 ben 5 6 7 ve 8.haftada her hafta gittim korkumdan doktor da zaten çağırmıştı heyecanlı görünce beni ne bileyim sizin çok ara var aklınız kalacağına gidin ben olsam durmazdım
Babykalamar Ecem95 normal bence bende ilk 7. Hafta gittim kalbini duyduk bidaha 12+4 de gittim oyle cagirdi
_edakrsu22 Ecem95 bence uzun bı süreç hamileliğin başında 2 haftada bir cagirmasu gerekiyor en geç ben 16 haftama kadar en geç 15 günde bir gittim sonra 1 aya düştü bence doktoru değiştirin insan kafayı yer ozamana kadar
Ays19Ays Merak etmeyin bende 6+4te gittin kalp atışını duyduk şuan herşey normal beni de 12 de çağırdı ilkten bende şaşırdım ama bi kaç kişiye sordum herkeste hemen hemene böyleymiş
Ecem95 _edakrsu22 kalp atışını duyan doktorlar 12 veya 13. Haftada çağırıyormuş zaten sımdı öğrendim ben de yoksa ay sonunda tekrar gitmeyi düşünüyordum 🥲🥲
Ecem95 Huriye1996 Ferittin çok düşüktü bende 13. Haftada geldiğinde serum takviyesi yapacağız dedi bir de günlük ped kullanmaktan vajinal mantar oldum ben onun içinde fitil vericem dedi gittiğimde mi söyleyecek testleri?
Huriye1996 Ecem95 simdi küçük ya ondan yapmamistir gittiğinizde yapar folik asit başlanmıştır heralde çünkü 12 13de bırakılıyor
Irem88- Ecem95 kalp atışını duyduysanız kanama filan yoksa artık ayda 1 çağırır doktor 30. Haftadan sonra sıklaşır gitmeleriniz gerçi ben 35. Haftadan sonra sıklaştırdım normal doğum beklediğimiz için yani merak etmeyin normal bi durum
kuzeymomsss Ecem95 4 5 7 şeklinde gitmiştim ben, doktorum 6. Haftada da çağırmıştı ama gitmemiştim. Ondan sonra da 10 haftalıkken gitmiştim, birdaha ayda bir