Zehraa12 Kızlar 32 haftalığız karnım inanılmaz ağrıyor şu an sanki tuvaletimi yapamamisim gibi bir ağrı tuvlete de gittim geçmedi sizce neden hiç böyle olmamıştı bu zamana kadar acile gitmeli miyim sizce
Tubisss-im Zehraa12 cnm bende 32 haftalığım ama inan aynı karın agrısı bendede vardı buğün inanılmaz agrıyodu 1saat falan sürdü ve degişik Bi gurultuda var karnımda bende acaba bebek dönüyo o yüzdenmi agrıyo falan diye düşünüyorum
Zehraa12 Srdm bir de içerden iğne batırıyorlarmis gibi sizi gibi garip bir şeyler oluyor anlamadım hiç
b1b1k Enfeksiyon var mı peki , bende 33 haftalığım aynı sorundan doktora gittim enfeksiyon çıktı canım
Pelin_k 37 haftalık oldum hala oluyor arada kan ilacı yapıyor bende de çıktı kansızlık düzenli içmeni tavsiye ederim
Srdm Zehraa12 kan ilacı yapıyor bence, benimde bir dakika falan sürüyor maksimum gaz sancısı gibi ishal olmus gibi sonra geçiyor
Gebeyim15 Bende aynı ağrılarla bi kaç gün önce acile gittim hiç bişey yok için dar karnın yortılıyor ondan bu acı dedi enfeksiyon faln çıkmadı