Nsss Sevgili anneler ve anne adayları 😊 size bir sorum olacak ama öncelikle ikiz annelerinden fikir almak istiyorum. Aranızda göğüs pompası kullanan var mı? Yani ikiz bebek olunca mochi gibi pompalara ihtiyacımız oluyor mu?
Ebuli3454 Nsss çift başlıklı elektrikli başkası mochi manuel filan hikaye elektrikli candır gerisi heyecandır.
Nsss Ozlemiskndr sütün artsın diye mi kullandın yoksa çalıştığın için falan mı? İlk hamileliğim ve emzirmek çok uzak geliyor bana şuan
Ebuli3454 Nsss İlla kullanıyorsun kullanmazsan da dolap uygulamasından filan satarsın ben kızımda elektrikli kullandım oğlumdada kullanıcam şart süt arttırımı için çok faydalı
Ebuli3454 Nsss Ben mamajo kullanıyorum çok memnunum https://ty.gl/ujd6npw3uv Ama uygun fiyatlı pompalar arasında bunu da kullanan var instangramdan çok gördüm memnun kalanı. Çiftli olarak. Çiftlinin özelliği şu zamandan tasarruf ben bir göğüsümü 20 dk diğerini 20 dk sağdım hep toplam 40 dk yapıyor bebek o ara huysuz oluyor ağlıyor birşey oluyor bazen diğer meme yarım kalıyor mutlaka çiftli alın derim aynı anda sağar bitirir bebekle daha rahat ilgilenirsiniz.. piyasayı araştırın e bebek marka Baby plus da iyi.ama Baby plus markanın çiftli olanı var mı bilmiyorum . Size yeterli olacaktır bir çoğu. Philips ve lansinoh gereksiz pahalı o paraları boşuna vermeyin
Nsss Ebuli3454 yaa çok teşekkür ederim ne kadar güzel ve detaylı anlatmışsın 🥰 bahsettiğin markaları mutlaka araştıracağım