TGBDMRLP 19 haftalığız doktorum bir önceki muayenemde bundan sonra yavaş yavaş hissedersin annesi demişti. Ama ben mide gurultusundan başka birsey hissetmiyorum
tuba-berfin TGBDMRLP ya benim gurultu degil göbek deliğimin orda çevresinde böyle pıt pıt bi şeyler atıyor bazen 1-2 defa bazen böyle 5-6 defa
neslii_n tuba-berfin kesinlikle öyle zaten çok küçük mümkün degil. Bir kaç gün bile öyle etkili ki. Simdi bundan sonra gör sen bak nasıl hareketlenicek bebişin 😍
neslii_n tuba-berfin fazla olumsuz şeyleri de okuma. Herkes aynı degil seni anlıyorum tabiki hepimiz bu yollardan geçtik. Cok araştırmak iyi degil. Biraz dr dinlemek gerek. Bilgisiz cok insan var bu sayfada ve bizden Farklı şeyler yaşayan da tabiki
HanifeAhmet tuba-berfin pıt pıt hissediyorum dediğiniz şeyler aslında bebek hareketleri o haftalarda sadece o kadar hissedebilirsiniz biz 27 olcaz bir gün sonra inan en net halini şuan hissediyorum 🤗 inşallah siz hemen hissedersiniz 🙏
elifuslu1002 tuba-berfin inşallah canım ama kendini strese sokma senin stresinden de hissetmeye bilirsin yani
tuba-berfin minik_koala_ve_annesi ben de az önce doktordan çıktım ultrasonda iken çok hareket edip tekme attı doktor hissettin mi dedi hayır dedim cilt dokun ve karın yapın kalın ondan biraz daha geç hissedersin dedi de rahatladım 😢
minik_koala_ve_annesi tuba-berfin aynen canim banada ultrsonda dedi hissediyo musun diye hayir dedim 24. Haftada netlesir anne her hareketi hissedemeyebiir dedi
tuba-berfin elifuslu1002 bugün doktora gittim bi sıkıntı yok hatta ultrasondayken doktor hissediyor musun dedi hayır dedim normaldir dedi eve geldim beyefendi canlandı resmen içimde bi şey kayıyor 😂😂