egemomss Bu hafta beşiği alacağız ama karar veremedim. E bebek,civil,görüş bebe vs yerlerden almayı düşünüyorum. Uzun bir süre de kullanacağım birşey olsun istiyorum. Sizin tavsiye edeceğiniz bir model var mi? Kafam çok karışık🤷♂️
HSena38 egemomss anne yanı olabilen park yataklara bakın oralarda olan en uzun süre kullanilabilen yatak türü onlar bence 😊🌸
CananDuru egemomss siz ne almayi dusunuyorsunuz oark yatak mi yoksa ahsap sallanabilir mi ona gore tavsiye edelim. Ilk bebegime ahsap sallanan aldim keske park alsaydım diye pişman oldum. Simdi ikinci icin park alicaz
Melokrks egemomss Park beşik aldım ben elelebabynin madre model anne yanı oluyor çift kademeli 25 kiloya kadar taşıma kapasitesi var kendi sitesinden bakabilirsiniz
egemomss CananDuru Park beşik ve ahşap arasında gidip geliyorum. Neden pişman oldunuz peki? Ben sallanan istemiyorum zaten.
Dilan27 egemomss e bebekten ahşap beyaz beşik aldım 60 a 120.kurulumunu yaptım çok güzel gerçekten 2 3 yaşına kadar rahat kullanır
CananDuru egemomss ileride tırmanmaya basliyor çünkü burde besikte kendini sallamaya calisiyor suan 2 yasinda neredeyse kiracak kizim besigi cok kullanisli degiller
Feyza-nur Dilan27 hevesinizi asla kırmak istemem ama kullanılmıyor 5 ay yattı oğlum kuzenim alma kullanışlı değil demesine ragmen bir heves aldım ama dönmeye baslayınca kafasını filan vurmaya basladı e etrafına korumalıkları takınca küçülüyordu ben memnun kalmadım