gulsumd1 izobellaaa-_- yaaa yanlışlıkla hamile kalanlara hep şaşırıyorum biz deneye deneye tutturamıyoruz 😅😅
Minikmucizelere Vay be herkesin hemen olmuş Allah’ım kucaklarına almayı nasip etsin Ben 7 ay kadar korundum sonrasinda 17. Ayda oldu ama o da dış gebelik oldu😓 hayırlısı kısmet değilmiş
izobellaaa-_- gulsumd1 yokkk biz çok istedik Allah var nişanlıyken hemen olsun vs diye olmış ama işte direk hamilelik psikolojisine girince evliliğin o ilk şeylerini hatırlamıyorum 😀🤦🏻♀️
nilsmomy gulsumd1 korunmayı bıraktıktan sonra 4. Ay. Ama hamile kalmak için özel bir çabamız olmadı düzenli ilişki falanda olmuyordu sadece korunmuyorduk 😂 yumurtlama gününü bile değerlendirmemiştik nasip işte 😅
Mucizebebek2 gulsumd1 ilk kızımda 3 yıl bekledik bugün 2. bebegimizi öğrendik 2. ay denememizdi geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok şükür Rabbime aratmadan nasip etti🌼
Meribiri1 Evlendikten sonra 3 yıl korunduk sonra çocuk düşünmeye başladıktan 14 ay sonra hamile kaldım . Doktorum iki yıl korunmasız ilişkide olmazsa tedavi düşünürüz demişti artık tedaviye doğru gidiyoruz as kaldı derken süpriz oldu şükür ki .
Zeynep_alya gulsumd1 ilk kızıma 2. Ayımda hamile kaldım kızım 2 yasında korunuyorduk ilacı bıraktım 3. Ayımda ikinciye hamile kaldım ve cok yeni 5+6 😊
bhrey gulsumd1 13 ayda hamıle kaldım . Kullanmadığım sey kalmadı . Mfk , catlatma iğnesi , kürler vs vs . Aşılama yaptıracağım ay kafam rahattı ve salmıştım o ay hamile kaldım :)