Dlkzz Eskişehir Acıbadem hastanesinde doğum yapacaklar var mı? Doğum ücretleri ne kadar hanımlar bilen yazabilir mi????
Busenur_123 Dlkzz merhaba kısmetse kasım 4 te yapacağım gün aldım doktorum Meliha hoca çok memnunum normal d :10500 sezaryen 10800 Epiduralli +1500 birde doğum paketleri var gold(+3250₺ ) süit (+5850₺)
gizemm26 Merhaba ben en son sorduğumda 10250 ya da 10500 di emin değilim sezaryen doğumda spinal 12500 epidural 13500 standart paket ücretleri bu şekildeydi en son
gizemm26 Dlkzz Rica ederim evet Temmuz ayında da zam geldi iyice yükseldi fiyatları diğer hastanelerde biraz daha uygun olabilir belki
Canancndn gizemm26 ben gebe kaldığımda sormuştum nisan ayında o zanan ümitle acıbadem arasında 250 tl fark vardı şok olmuştuk. Acıbadem seçtik. Çok fark olursa ümit arttırmadıysa yine şaşırırım
gizemm26 Canancndn Gerçekten çok azmış fark yani bu durumda Acıbadem daha mantıklı olmuş bence de doktorunuz kimdi ?
Dndu Ben Acıbademde yapacağım yeni sordum daha normal 10.500 sezeryan 10.800 Ümit hastanesinde normale 8.300 sezeryana 9.500 dediler
zeyynneep06 Dndu hangi doktora gidiyorsunuz gemlikte yaşıyorum Bursa’ya geleli çok olmadı çevremizde yok dr ve hastane bulamadım 13 haftalık hamileyim
sinemmdemirr Canancndn normal doğum gold paket 13 bin küsür sezeryan gold paket 16 bin küsür güncel bilgi
Dndu Ben de acibademe başlamış bulundum ümite de geçmek istemedim acibadem daha kaliteli geliyor. İnşallah sağlıkla dogururuz :)
gizemm26 Dndu inşallah 🙏🏻 Mine hoca çok ilgili, samimi ve içten benim gebelikte birçok sağlık problemim oldu çok ilgilendi ve sakinleştirdi açıkçası beni ne zaman arasam kendisine ulaştım o konuda da hiç sıkıntı olmadı ben çok memnun kaldım kendisinden
Canancndn Dndu Hem kaliteli hemde koronadan çekiniyorum açıkçası daha güvenilir geliyo. Bi de fiyat farkı yoktu neden ümiti tercih edeyim oldum ama bi tık üzdü 😂🤪🙈
Canancndn gizemm26 Nekadar sakin bi doktor dimi. Sorunu unutturuyo insana benim gibi evhamlı birine iyi geldi açıkçası hiçbişeyi sorun yapmıyorum sayesinde