Selisscee Hanımlar 5+6 günlük hamileym fakat sürekli açlık istiyorum yemekten sonra 1 saat sonra dahi hatta bu yüzden şekerim fln düşüyor bu durumu yaşayan var mı neler yiyorsunuz bu durumda 😔
Kleopatra- Selisscee Kilo almak istemiyorsanız meyve sebze yiyin bence. Çünkü sonrasında ciddi kilo aldırıyor. Üstelik daha en başındasınız. Benim de iştahım sonradan açıldı 20 kilo aldım, doğuma 2 haftam var. :)
AslanBebeginAnnesi Selisscee Ben de senin gibiydim canım yedikçe yedim yedikçe yedim 🫠 Şimdi 32+1′im ve 20 kg aldım 🤭😅
Selisscee Kleopatra- bende bu gidişle baya Bi kilo alacağım gibi duruyor almak istemiyorum başlarda ama bu açlık 😮💨birde sürekli meyve sebzeyle geçirmek en iyisi 😮💨
Btlklnc Bende 9+1 im canım sürekli açım yemekten sonra acıkınca meyve yiyorum muz karpuz falan öyle gecıstırıyorum 2 ayda 4 kilo aldım ekmeksiz doyamıyorum 🙃
Selisscee Btlklnc bende yemekten sonra yine açım:) sanırım ilk aylar 1.5 2 veya 3 kilo öneriliyor sonraki aylarda alındığı için fakat elde değil ki sürekli açlık var doyamıyorum 😬😮💨
Kleopatra- Selisscee Evet, malesef kilo konusunda durmak çok zor oluyor gebelikte anlayabiliyorum yani. Ama meyve ve sebzeyle durdurmak gerekiyor. Yoksa alıyor başını gidiyor.
Selisscee Kleopatra- elma yiyorum oda bir yerden çok aciktiriyor farkettim başka meyvelere yönelecegim 🤭