Dlkzz Dilek-K0 işte bu soru alanımdan geldi 😂😂 burma bilezik olabilir. Çeyreklerden bileklik yapıyorlar çok güzel oluyor. 5 I bir yerde kolye olabilir. Konu altın olunca çeşit cok 🙃
Dilek-K0 Dlkzz alanın olmasına sevindim ☺️ 2 tane çeyrek bilekliğim 1 tam altın kolyem var canım farklı olsun değer kaybetmesin ama takayım da diyorum hani abartı olur takmayım vs olmasın istıyorum ☺️
mylittlebabym Dilek-K0 evet bende çok beğeniyorum ama günlükte değilde özel bir gezme/ düğünde çok güzel oluyor tarza göre günlük takanda vardir tabi :) Günlük taktiğimda şu
mylittlebabym Dilek-K0 teşekkür ederim canım benim. En beğendiğin gönlündekini aldır ve tak ne güzel🤍 hiç mütevazı olmaya gerek yok adamın içinden gelmişken alsın :))
Dilek-K0 mylittlebabym aynen öyle canım almak istemişken aldırayım diyorum çocuk olunca alamaz belki en azından keske birşey aldırsaydım demem:)
Dlkzz Dilek-K0 o zaman modern görünümlü bileklikler var cok hoş duruyor günlük takılabilir yuvarlak oluyor normal bileklik gibi degil. bende bir ara alacaktım ama o an para başka yere gitmişti alamamıştım cok güzel duruyorlar bence.
elifbln Dilek-K0 tabi kalınlığına göre falan değişiyor ama benim hasır setim 150 bin falan kaburgam 30 bin falan o yüzden söyledim 🤷♀️
Dilek-K0 ebrulegarci bu hiç aklıma gelmedi şuan cinsiyetini bilmiyoruz 12 haftalık olucaz 3 gün sonra☺️