Derya_gumus Nurandson bende ikiside var robot süpürge alsiktan sonra dik supurgeyi elime aldiğimi hatirlamiyorum:)))) tabiki robot eeenn güzelii
TeoMom Nurandson Eğer temizlik yapmaya vaktin varsa zor gelmeyecekse dik süpürge ama şahsen ben çalışıyorum ve bebek gelecek zor olacak zaten sevmiyorum temizlik yapmayı o yüzden çok iyi oldu robot süpürge durumuna göre karar ver
Armess_loya Ben dik süpürge seviyorum koltuk üstünü halı altını süpürecek elimle tutucam ahanda tozu dumana katıcam😬🤣 robot alanına göre boş yere girerse giriyor, giremezse avarel gibi dolanıp duruyormuş hissi veriyor😈
Nurandson Armess_loya ahahdhdhsj ya bende galiba seninle aynı fikirdeyim 😂😂 saçma saçma yerlere gitmesi sürekli kafayı Bi yerlere çarpması sinirimi bozacak gibi😂
Armess_loya Nurandson yemin ederim benlik değil, ölüp bitiyorlar bu robota ama, ben çok sinir olurum yaa, bir oyana bir bu yana hele giremediği yerlere çarpması ayağımla tekme atarım kız ona 😬😂😂benlik değil bacım 🤷🏼♀️
Seyyah123_ Bence ikisi de olmalı. Ama ikisi arasında tercih yapacksam robotu tercih ederdim. Bende Xiaomi C1 modeli var. Şimdi xiaominin şarjlı süpürgesini sipariş verdim hatta bugün. Yaklaşık 2 sene oldu robot süpürgeyi alalı sık sık kullanıyorum. Süpürme işi bana çok yorucu geliyor. Şarjlı süpürge istememin sebebi robotun bırsktığı ufak tefek kırıntıları almak için.
Mer93 Herkes farklı bişey söylemiş ama hepsinin kullanım alanı farklı malesef. Üçü de var şu anda ben de açıklayım hemen :) normal süpürgenin yaptığını hiç biri yapamaz öncelikle bu var ama pratik mi değil yorucu mu evet ama güzel temizlik. Dik süpürge de pratik kablo derdi yok altını üstnü her yeri temizlersin ama senin gücüne ihtiyacı var ayrıca kimse bunu söylemiyor bi dyson aşkıdır gidiyor ama bunlar şarjlı ve pahalı bi marka alırsan bataryası da pahalı oluyor ve max 4-5 yıl gidiyor yani her 4-5 yıla 2 bin lira gibi bi para ödemen lazım. Benim dik süpürgem harika değil baya olduk alalı ama yemekten sonra mutfağı falan toplamak için iyiydi şimdi robota gelelim yerde bişeu mi var at koltuğun üstüne çalıştır o süpürsün silsin sen hiç uğraşmıyosun zamanın enerjin sana kalıyor yemek yedik bitti çocuk tabiki bişeyler döküyor çalıştırdım ben çocuğımla ilgilenirken o sildi süpürdü gitti ve gerçekten çok güzel iş çıkartıyor tek eksi yanı tabiki koltuk üstleri onu da arada büyük süpürge açarsın. Yani benim tavsiyem büyük süpürgen varsa robot alman👍🏻
Nurandson Mer93 Ay çok güzel aciklamissin çok teşekkür ederiimm ❤️ hangi robot süpürgeyi kullaniyorsun acaba 😊
Nur123aa Nurandson benim Dyson modelleri çok hoşuma gidiyor dik Süpürge olarak lazerli olanlar almak istiyorum bakalım ☺️
ZubeydeOmer Nurandson bende ikisi de var kesinlikle robot süpürge mis gibi köşe bucak her yeri silip süpürüyor.
Gmzbiri Nurandson bence ikisi de😀😀işlevsel olarak farklılar. Robot süpürge elim ayağın resmen mesela bugün o süpürdü ben sildim temizliğim hemen bitti. Ama detaya girmek istediğinde koltuk üstü vs temizlemek için şarjlı süpürge mantıklı. Kablolu süpürgem bozulursa bi tane de şarjlı almayı düşünüyorum. Bu arada robot süpürgem xioami vacuum mop pro silme özelliği de var 1 senedir kullanıyorum çok memnunum. Oraya buraya çarpıyo demişler ama ben hiç öyle bir şey yaşamadım.
Beyzacan Nurandson kesinlikle dik süpürge. Ben dyson v15 modelini kullanıyorum. Almadan öncede çok araştırdım. Çok yorum okudum. Elbet robot süpürgeden memnun olan vardır ama bana gırgırmış gibi geliyo. Çoğu etrafımda kullanan kişidende öyle duydum. Mağazaya gidip denediğimde dyson v15e karar verdim. Emiş gücü harika. Bazı modu var halıdan kaldırmaya gücüm yetmiyor. Lazer başlığıda bütün tozları gösteriyo. Eşim bazen akşam ışıkları kısıp lazer başlıkla evi süpürüyo 😂 insanın süpürdükçe süpüresi geliyor. Kararsızsan gidip bi avmde dene bence. Robot süpürgelerden ne derece memnun kullanıcılar bilemem ama dyson v15e mühendislik harikası diyorlar. Kesinlikle öneririm 👍🏼
ZelihaaK Nurandson kesinlikle dik süpürge alın o elinle süpürdüğün temizlik hissini vermiyor o robotlar
Babyozi21 Nurandson Ben de hem robot süpürge hem de dyson v11 İki süpürge var şöyle bebeğim küçükken robot süpürge işime yarıyordu onu emzirirken robotu açıyordun toparladı fakat iki süpürgenin topladığı onun verdiği temizlik şeklini vermiyor robot süpürge kesinlikle çocuğu olanlar için ben dikey süpürge diyorum çalışan insanlar için de robot süpürge diyorum çünkü çocuklarımız geri bir şey Döktüğün zaman on anılar süpürmek istiyoruz oda kesinlikle şarjı süpürge ile oluyor ve şarjı süpürge evi 10 dakika 15 dakika da kısa bir sürede süpüre biliyorsun fakat robot süpürge kendi hizasında ve kendi mekanizmasına çalıştığı için bayağı bir uzun sürüyor toplaması ha ben kesinlikle elimde sürmek istemiyorum ben yorulmuyorum robot süpürgenin yaptı beni idare eder diyorsanız robot falan ama yok ben işte yeni bir şey döküldüğünde hemen onu süpürmek istiyorum elimin altında olsun özellikle çocuk ek gıdaya geçtiği zaman ilk üç sene özellikle Döktüğün de dikey süpürge inanılmaz yardımcı oluyor çünkü çocuk yeni bir şey Döktüğün her defasında robot süpürgeyi çalıştırmak bir işkence açıkçası ben robot süpürge kenarda duruyor hiçbir şekilde kullanmıyorum ama dikeysüpürgem sürekli elimde
sunmomy Nurandson dyson v8 asıgıyım eli kolum herseyim supuremedigi yer yok ve asla süpürge çalıştırmaya üsenmiyorsunuz her gun supuresiniz geliyor cunku asıırı pislik cıkıyo her gün süpürseniz bile nasıl bi pislikte yasadıgımıza sahit oluyoruz her gun inanılmaz bi mucit sjfjdjdkekdkf
sekermomgeliyo Nurandson bende normal süpürge büyük süpürge var onu sevmiyorum diye dik süpürge de almıştım şarjlı değil kablolu Buda çok pratik ama hamileyim üşeniyodum evi süpürmeye daha yeni gittim robot süpürge aldım veeee diyorum ki neden bu zamana kadar almadım aşırı aşırı büyük rahatlık mükemmel siliyor süpürüyor toz haznesine bir bakıyorum doluyor sesi çok gürültülü değil bebiş doğduğunda büyük yardımcı olucak bana kesinlikle robot öneriyorum silmesi süpürmesi mükemmel
Sareshnn Bende ikiside var ama Philips marka dik süpürge tam bir canavar kullanımı çok rahat. Ancak robot süpürge sürekli bir yerlere takılıyor başında beklersen kanser olursun benim hoşuma gitmedi