280322- Doğum yapan yada yapacak olanlar var mı acaba normal veya sezaryen fiyatına neler dahil oluyor ödeme nasıl yapabiliyoruz anlaşma yapılıyor mu önceden?
Glsm-- Ben gidiyorum bana yıl sonuna kadar fiyat değişmeyecek dediler fakat ben en baştan beri takipli olduğum için olabilir standart paket için 10000 TL dediler
annelinkoo Glsm-- şanını çok duydum ya. Muayene farkı var bildiğim kadarıyla doğum ücretlerinde de vardır sanıyorum. Çok teşekkür ederim 😊
280322- annelinkoo bende ona gidiyorum. Mustafa Taş da tüp bebek tedavisi gördüm sonra gebelik takibi yapamadığı için Tuğçe Hanım a denk geldik tesadüfen 3 4 aydır gidiyorum fakat sürekli zam geliyor muayene ücreti testlere falan ama doğum için de doktor değiştirmek istemiyorum başından beri aşırı riskli geçtiği için takipçi doktor doğum yaptırsın istiyorum ama henüz hic konuşmadık doğum nasil olur ücret nasil olur diye . Yakın zamanda yapan varsa tecrübe eden varsa diye merak ettim süreci nasıl geçirdiklerini falan
annelinkoo 280322- benim haftam sizden geride sanırım ben de başından beri ona gidiyorum doktorum da iyi ilgili açıkçası. Ama biz indirimden faydalanıyoruz. Yani testlerde geçerli değil sanırım ama hastahaneyle anlaşmadan dolayı muayene ücreti cüzi bir miktara geliyor. Doğumda da öyle olur muhtemelen.
annelinkoo 280322- kurum indirimi değil de hakim savcı indirimi bizimki. Emniyete felan da var ama cok indirim yapmıyolar sanırım. Baya anlaşmalı kurumlar var fakat bilmiyorum onları internetten bi bakın isterseniz 🙏🏻
Merveoykuberen Bende orada özge idem karadag a gidiyorum. Normalde 540 lira muayene ücreti ödüyorum. Tüp bebek hastası değilim ama normal gebelik takibi yapıyor bana. 10000 dediler doğum paketine standart paket bu şekilde hekim farkı yok diye biliyorum.
ayse20 Bende acıbademe gidiyorum 10 bin standart paket. 3 paket var içeriği ve fiyatı değişiyor. Doktordan doktora da değişiyor. Paket fiyatları